Croque Monsieur
Salt gruyère, mild bechamel og karakteristisk dijonsennep. Server Croque Monsieur som tilbehør til suppe eller bare som den er med en sprød salat.

Ingredienser
Croque Monsieur
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€371.64
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Croque Monsieur
Grovbrød
/stk.
12.0 stk.
0%
Maille Dijon Sennep Original 1kg
/g
100.0 g
0%
Skinke, kogt, røget, skiverCirka 18 skiver
/g
300.0 g
0%
Mælk
/g
500.0 g
0%
Smør
/g
50.0 g
0%
Hvedemel
/g
30.0 g
0%
5 Dl Revet Ost, Gerne Gruyére
/
0.0
0%
Salt og peber
/g
5.0 g
0%
Sprød salat
2 Stk- Rød Endiviesalat
/
0.0
0%
2 Stk. Hjertesalat
/
0.0
0%
Maille Dijon Sennep Original 1kg
/g
10.0 g
0%
Skalotteløg, hakket
/g
25.0 g
0%
Maille Rødvinseddike 6x500ml
/ml
15.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
rapsolie
/ml
20.0 ml
0%
Olivenolie
/ml
10.0 ml
0%
Honning
/g
10.0 g
0%
Salt og peber
/g
5.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Croque Monsieur
-
Grovbrød 12.0 stk.
-
Maille Dijon Sennep Original 1kg 100.0 g
-
Skinke, kogt, røget, skiverCirka 18 skiver 300.0 g
-
Mælk 500.0 g
-
Smør 50.0 g
-
Hvedemel 30.0 g
-
5 Dl Revet Ost, Gerne Gruyére
-
Salt og peber 5.0 g
Sprød salat
-
2 Stk- Rød Endiviesalat
-
2 Stk. Hjertesalat
-
Maille Dijon Sennep Original 1kg 10.0 g
-
Skalotteløg, hakket 25.0 g
-
rapsolie 20.0 ml
-
Olivenolie 10.0 ml
-
Honning 10.0 g
-
Salt og peber 5.0 g
Tilberedning
-
Croque Monsieur
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Smelt smørret i en tykbundet gryde. Pisk forsigtigt mælken i. Lad simre ind ca 5 min, mens der piskes, så saucen ikke brænder på.
- Smag til med salt og peber.
- Smør sennep på hver skive brød.
- Fordel skinken på 6 af brødskiverne, læg 2 spsk dijonsennep på og drys med lidt ost og bechamelsauce. Top med den anden skive brød, resten af bechamelsaucen og osten.
- Bages i ovnen i 15-20 minutter, sås andwichen bliver sprød og får en flot farve.
- Server med sprød salat.
-
Sprød salat
- Del salaten i store stykker.
- Bland dijonsennep og vineddike. Pisk olien i. Tilsæt honning, løg, salt og peper.
- Vend salaten med dressingen.