Menu

Ingredienser

+

Croque Monsieur

  • Grovbrød 12.0 stk.
  • Maille Dijon Sennep Original 1kg 100.0 g
  • Skinke, kogt, røget, skiverCirka 18 skiver 300.0 g
  • Mælk 500.0 g
  • Smør 50.0 g
  • Hvedemel 30.0 g
  • 5 Dl Revet Ost, Gerne Gruyére
  • Salt og peber 5.0 g

Sprød salat


Salt gruyère, mild bechamel og karakteristisk dijonsennep. Server Croque Monsieur som tilbehør til ​​suppe eller bare som den er med en sprød salat.

...

Tilberedning

  1. Croque Monsieur

    • Tænd ovnen på 200 grader.
    • Smelt smørret i en tykbundet gryde. Pisk forsigtigt mælken i. Lad simre ind ca 5 min, mens der piskes, så saucen ikke brænder på. 
    • Smag til med salt og peber.
    • Smør sennep på hver skive brød. 
    • Fordel skinken på 6 af brødskiverne, læg 2 spsk dijonsennep på og drys med lidt ost og bechamelsauce. Top med den anden skive brød, resten af ​​bechamelsaucen og osten.
    • Bages i ovnen i 15-20 minutter, sås andwichen bliver sprød og får en flot farve.
    • Server med sprød salat.
  2. Sprød salat

    • Del salaten i store stykker.
    • Bland dijonsennep og vineddike. Pisk olien i. Tilsæt honning, løg, salt og peper.
    • Vend salaten med dressingen.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu