Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Rejesalat

Brød

  • Toastbrød, skriver 10.0 stk.
  • rapsolie 15.0 ml
  • Smør 30.0 g

Til servering

  • 1 kg rogn
  • Frisk Dild 15.0 g
  • Citron 2.0 stk.
  1. Rejesalat

    • Bland alle ingredienser. Kan holde på køl i to dage.
  2. Brød

    • Skær kanten af brødet.
    • Varm olien på en stegepande og tilsæt smør. Når det er bruset af, skal du lægge brødskiverne i. Vend brødet efter 15 sekunder. Steg færdig og del brødet på midten.
  3. Til servering

    • Fordel rejesalaten på tallerkenen.
    • Top med rogn og plukket dild
    • Garnér med friske citronskiver og server med det nystegte brød.