Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Rejesalat

Brød

  • Toastbrød, skriver 10.0 stk.
  • rapsolie 15.0 ml
  • Smør 30.0 g

Til servering

  • 1 Kg Rogn
  • Frisk Dild 15.0 g
  • Citron 2.0 stk.

Tilberedning

  1. Rejesalat

    • Bland alle ingredienser. Kan holde på køl i to dage.
  2. Brød

    • Skær kanten af brødet.
    • Varm olien på en stegepande og tilsæt smør. Når det er bruset af, skal du lægge brødskiverne i. Vend brødet efter 15 sekunder. Steg færdig og del brødet på midten.
  3. Til servering

    • Fordel rejesalaten på tallerkenen.
    • Top med rogn og plukket dild
    • Garnér med friske citronskiver og server med det nystegte brød.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu