Deviled eggs med hummer
En populær lille ret i både USA og i dele af Europa. I Frankrig kaldes fyldte æg Oeuf mimosa eller Russian Eggs. Uanset navnet bliver denne version en delikatesse i selskab med hummerkød og persille.

Ingredienser
Deviled eggs med hummer
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Tilberedning
æg
/stk.
10.0 stk.
0%
Hellmann's Real Mayonnaise 10 kg
/g
40.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø: Nej
Maille Dijon Original 865 g
/g
10.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Citronsaft friskpresset
/ml
5.0 ml
0%
Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
/g
10.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Salt
/
0.0
0%
Friskmalet Sort Peber
/
0.0
0%
Røget Paprikapulver
/
0.0
0%
Persille, hakket
/g
10.0 g
0%
Kogt hummerkød
/g
300.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Tilberedning
-
æg 10.0 stk.
-
Citronsaft friskpresset 5.0 ml
-
Salt
-
Friskmalet Sort Peber
-
Røget Paprikapulver
-
Persille, hakket 10.0 g
-
Kogt hummerkød 300.0 g
Tilberedning
-
Tilberedning
- Kog æg i 7 minutter og lad dem køle helt af.
- Skær dem over og tag æggeblommen ud.
- Bland æggeblomme med 4 spsk. mayonnaise, 1 spsk. dijonsennep, citronsaft, salt, peber og røget chilipuré.
- Fyld æggene med blandingen.
- Top med hummerkød og drys med lidt paprikapulver og hakket persille.