Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Doro Wat

  • Knorr Flydende oksebouillon, koncentreret 15.0 ml
  • Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L 30.0 ml
  • Vand 1000.0 ml
  • Brun farin 10.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 5.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g 20.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 10.0 g
  • Tomatpure, koncentreret 15.0 g
  • rapsolie 15.0 ml
  • Løg i skiver 500.0 g
  • Peber, frisk kværnet 2.0 g
  • salt 28.0 g
  • Kyllingelår 10.0 stk.

Injera

  • Injera
  • Gær 15.0 g
  • øl lyst 250.0 g
  • Bygmel 250.0 g
  1. Doro Wat

    • Krydr kyllingen med salt og peber. Drys et tyndt lag Maizena Majsstivelse hen over. Brun kyllingen, så den får fin farve.
    • Varm olien op, skru ned til lav varme, og steg løgene langsomt under omrøring i ca. 10 minutter.
    • Tilsæt tomatpuré, Knorr Professional Krydderipuré Røget chili, - Paprika, - Hvidløg og sukker, og lad løgene karamellisere i blandingen.
    • Tilsæt vand, Knorr Kyllingefond og Knorr Oksefond. Tilsæt kyllingen, og bring i kog. Skru ned til lav varme, og lad retten simre, indtil kyllingen er færdig.
    • Spæd eventuelt til med lidt mere vand. Smag til med salt og peber.
  2. Injera

    • Rør vand, øl og salt sammen.
    • Rør gæret ud i lidt af væsken. Tilsæt resten af væsken, og rør derefter melet i lidt ad gangen.
    • Lad dejen hæve på et lunt sted i mindst 30 minutter eller natten over.
    • Steg tynde pandekager.
  3. Servering

    Server kyllingegryden med pandekagerne, som bruges i stedet for bestik til at tage kød og sovs op med.