Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Doro Wat

Injera

  • Injera
  • Gær 15.0 g
  • øl lyst 250.0 g
  • Bygmel 250.0 g

Tilberedning

  1. Doro Wat

    • Krydr kyllingen med salt og peber. Drys et tyndt lag Maizena Majsstivelse hen over. Brun kyllingen, så den får fin farve.
    • Varm olien op, skru ned til lav varme, og steg løgene langsomt under omrøring i ca. 10 minutter.
    • Tilsæt tomatpuré, Knorr Professional Krydderipuré Røget chili, - Paprika, - Hvidløg og sukker, og lad løgene karamellisere i blandingen.
    • Tilsæt vand, Knorr Kyllingefond og Knorr Oksefond. Tilsæt kyllingen, og bring i kog. Skru ned til lav varme, og lad retten simre, indtil kyllingen er færdig.
    • Spæd eventuelt til med lidt mere vand. Smag til med salt og peber.
  2. Injera

    • Rør vand, øl og salt sammen.
    • Rør gæret ud i lidt af væsken. Tilsæt resten af væsken, og rør derefter melet i lidt ad gangen.
    • Lad dejen hæve på et lunt sted i mindst 30 minutter eller natten over.
    • Steg tynde pandekager.
  3. Servering

    Server kyllingegryden med pandekagerne, som bruges i stedet for bestik til at tage kød og sovs op med.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu