+

Fisk i kokoskarry

  1. Fisk i kokoskarry

    • Varm Milda Flydende Stege 80% op i en stegepande og lynsteg fiskefileterne på begge sider uden at de bliver gennemstegt.
    • Læg fisken på en gastrobakke og krydr med salt og peber.
    • Steg løg og peberfrugterne i Milda Flydende Stege 80% i 5 minutter ved moderat varme.
    • Tilsæt hvidløg, ingefær og garam masala og steg yderligere i et par minutter under konstant omrøring.
    • Tilsæt Knorr Tomatino, kokosmælk, Knorr Fiskefond og citronsaft. Skru ned for temperaturen og lad saucen simre langsomt i yderligere 6-8 minutter.
    • Tag saucen af varmen.
    • Bag fisken færdig i ovnen ved 175 grader i ca. 10 minutter eller til fisken er 42 grader.
    • Hæld saucen over fisken og servér retten med ris, kogte kartofler eller chapatti.
+