Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Fisk i kokoskarry

Tilberedning

  1. Fisk i kokoskarry

    • Varm  margarine op i en stegepande og lynsteg fiskefileterne på begge sider uden at de bliver gennemstegt.
    • Læg fisken på en gastrobakke og krydr med salt og peber.
    • Steg løg og peberfrugterne i margarine i 5 minutter ved moderat varme.
    • Tilsæt hvidløg, ingefær og garam masala og steg yderligere i et par minutter under konstant omrøring.
    • Tilsæt Knorr Tomatino, kokosmælk, Knorr Fiskefond og citronsaft. Skru ned for temperaturen og lad saucen simre langsomt i yderligere 6-8 minutter.
    • Tag saucen af varmen.
    • Bag fisken færdig i ovnen ved 175 grader i ca. 10 minutter eller til fisken er 42 grader.
    • Hæld saucen over fisken og servér retten med ris, kogte kartofler eller chapatti.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu