Fiskeburger med fennikel-slaw
En fiskeret, der passer til alle og er både frisk, velsmagende og let at lave. Hvis du vil have en sprød burger, kan denne fint både paneres og frituresteges!

Ingredienser
Fiskeburger med fennikel-slaw
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Fiskeburger

Fennikel-slaw

Citronmayonnaise

Ved servering
Ingredient name
Fiskeburger
-
800 G Fiskefilet, F.Eks. Kuller, Sej Eller Laks
-
500 G Kartofler, Skrællet, Kogt Og Afkølet
-
Rasp 100.0 g
-
æg 2.0 stk.
-
Salt og peber 5.0 g
Fennikel-slaw
-
Bladselleri (blegselleri) 180.0 g
-
Fennikel 300.0 g
-
Æble 150.0 g
-
Olivenolie 15.0 ml
-
Citronsaft friskpresset 5.0 ml
-
Estragon 5.0 g
-
Sukker 5.0 g
-
Salt og peber 5.0 g
Citronmayonnaise
-
Citron 1.0 stk.
-
Purløg, finthakket 10.0 g
Ved servering
-
Burgerboller Div 10.0 stk.
-
Syltede rødløg 100.0 g
Tilberedning
-
Fiskeburger
- Bland rasp og æg, og lad det stå et stykke tid.
- Kør fisken til fars i en foodprocessor sammen med Knorr Grøntsagsbouillon.
- Tilsæt kartofler, æg og rasp, og rør det hele til en jævn fars. Smag evt. til med salt og peber.
- Form til burgerbøffer.
-
Fennikel-slaw
- Bland Æblecidereddike, olivenolie, citronsaft, estragon og sukker til en dressing, og smag til med salt og peber.
- Skær blegselleri og fennikel i tynde skiver på et mandolinjern, skær et syrligt æble i julienne, og bland det hele med vinaigretten.
-
Citronmayonnaise
Smag HELLMANN’S mayonnaise til med citronskal, citronsaft og purløg.
-
Ved servering
- Steg burgerne i stegefedtet i 5 minutter, og vend dem hyppigt.
- Rist bollerne, og servér med tilbehør.