Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Fiskeburger

Fennikel-slaw

  • Bladselleri (blegselleri) 180.0 g
  • Fennikel 300.0 g
  • Æble 150.0 g
  • Olivenolie 15.0 ml
  • æblecidereddike 10.0 g
  • Citronsaft friskpresset 5.0 ml
  • Estragon 5.0 g
  • Sukker 5.0 g
  • Salt og peber 5.0 g

Citronmayonnaise

Ved servering

  • Burgerboller Div 10.0 stk.
  • Syltede rødløg 100.0 g
  1. Fiskeburger

    • Bland rasp og æg, og lad det stå et stykke tid. 
    • Kør fisken til fars i en foodprocessor sammen med Knorr Grøntsagsbouillon. 
    • Tilsæt kartofler, æg og rasp, og rør det hele til en jævn fars. Smag evt. til med salt og peber. 
    • Form til burgerbøffer.

  2. Fennikel-slaw

    • Bland Æblecidereddike, olivenolie, citronsaft, estragon og sukker til en dressing, og smag til med salt og peber. 
    • Skær blegselleri og fennikel i tynde skiver på et mandolinjern, skær et syrligt æble i julienne, og bland det hele med vinaigretten.

  3. Citronmayonnaise

    • Smag HELLMANN’S mayonnaise til med citronskal, citronsaft og purløg.

  4. Ved servering

    • Steg burgerne i stegefedtet i 5 minutter, og vend dem hyppigt. 
    • Rist bollerne, og servér med tilbehør.