Ingredienser
Gnochi
-
KartoflerMelede 2.0 kg
-
æg 2.0 stk.
-
Durummel fintmalet 500.0 g
-
salt 25.0 g
-
Peber 3.0 g
-
Asparges, Hvide, friske 500.0 g
-
1 Bundt Salvie
-
Olivenolie 1.0 dl
-
Hvidvin 2.0 dl
-
Smør 100.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 200.0 g
Tilberedning
-
Gnochi
- Bag kartoflerne i ovnen ved 180 grader til de er møre.
- Skrab fyldet ud og lad det køle lidt.
- Bland kartoffel, mel, æg, salt og peber til en homogen masse.
- Rul massen ud i en pølse og skær denne i mundrette stykker som drysses lidt med mel.
- Skræl de hvide asparges, grill dem og skær også disse i mundrette stykker.
- Kom Gnocchi i rigeligt kogende saltet vand og lad dem koge max 2 min.
- Kom smørret på en varm pande, tilsæt asparges og vinen med bouillonerne, derefter tilsæt gnocchi og sving det hele samme så alt bliver glaseret.
- Serveres med frisk hakket salvie og parmesan og friskkværnet peber.