Gnocchi med Kylling, svampe og grillede hvide asparges
En dejlig let ret med masser af smag og fylde.

Ingredienser
Gnocchi med Kylling, svampe og grillede hvide asparges
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€242.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Gnochi
KartoflerMelede
/kg
2.0 kg
0%
æg
/stk.
2.0 stk.
0%
Durummel fintmalet
/g
500.0 g
0%
salt
/g
25.0 g
0%
Peber
/g
3.0 g
0%
Asparges, Hvide, friske
/g
500.0 g
0%
1 Bundt Salvie
/
0.0
0%
Olivenolie
/dl
1.0 dl
0%
Hvidvin
/dl
2.0 dl
0%
Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L
/ml
40.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Smør
/g
100.0 g
0%
Parmesanost, frisk revet
/g
200.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Gnochi
-
KartoflerMelede 2.0 kg
-
æg 2.0 stk.
-
Durummel fintmalet 500.0 g
-
salt 25.0 g
-
Peber 3.0 g
-
Asparges, Hvide, friske 500.0 g
-
1 Bundt Salvie
-
Olivenolie 1.0 dl
-
Hvidvin 2.0 dl
-
Smør 100.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 200.0 g
Tilberedning
-
Gnochi
- Bag kartoflerne i ovnen ved 180 grader til de er møre.
- Skrab fyldet ud og lad det køle lidt.
- Bland kartoffel, mel, æg, salt og peber til en homogen masse.
- Rul massen ud i en pølse og skær denne i mundrette stykker som drysses lidt med mel.
- Skræl de hvide asparges, grill dem og skær også disse i mundrette stykker.
- Kom Gnocchi i rigeligt kogende saltet vand og lad dem koge max 2 min.
- Kom smørret på en varm pande, tilsæt asparges og vinen med bouillonerne, derefter tilsæt gnocchi og sving det hele samme så alt bliver glaseret.
- Serveres med frisk hakket salvie og parmesan og friskkværnet peber.