Menu

Ingredienser

+

Grillet blæksprutte

Rødvinsglace


En virkelig lækker og sofistikeret fiskeret, som ikke kræver oceaner af tid og et hav af ingredienser at lave. 

...

Tilberedning

  1. Grillet blæksprutte

    • Blend olie med Citrus Fresh, Ancho chili, chili puré og hvidløg.
    • Kom puréen i en vacuum pose med de hele, forkogte blækspruttearme natten over.
  2. Rødvinsglace

    • Kog rødvinen op med de tørrede løg og reducer til ca. halvdelen.
    • Tilsæt demi glace og oksefond og reducer yderligere til du synes smagen er kraftig. 
    • Juster med salt og peber og blend med lidt kold smør lige inden servering.
  3. Anretning

    • Lyngrill/karamelliser de marinerede blæksputtearme på en grill eller en meget varm grillpande.
    • Server dem gerne på lidt sauteret spinat og garner med den piskede rødvins demi glace.
    • Server også gerne med sprøde chips eller letsaltede fritter.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu