Grillet ribbenssteg med rosmarin- og honningglaze
Denne ribbenssteg bliver virkelig mør og ekstra god, når den kommer på grillen og pensles med en frisk og sommerlig grillglaze

Ingredienser
Grillet ribbenssteg med rosmarin- og honningglaze
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€19.32
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Ribbensteg
2 Kg Ribbenssteg, Uden Svær
/
0.0
0%
Knorr Svinebouillon, granuleret 1,5 kg / 100 l
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Hvidløg, hele
/stk.
5.0 stk.
0%
Rosmarin- og honningglaze
Knorr Svinebouillon, granuleret 1,5 kg / 100 l
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/ml
20.0 ml
0%
Honning, flydende
/g
40.0 g
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/g
10.0 g
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Olivenolie
/ml
5.0 ml
0%
Hvidløg, hele, 1 fed
/stk.
1.0 stk.
0%
Rosmarin, Frisk Og Finthakket
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Ribbensteg
-
2 Kg Ribbenssteg, Uden Svær
-
Hvidløg, hele 5.0 stk.
Rosmarin- og honningglaze
-
Vand 20.0 ml
-
Honning, flydende 40.0 g
-
Olivenolie 5.0 ml
-
Hvidløg, hele, 1 fed 1.0 stk.
-
Rosmarin, Frisk Og Finthakket
Tilberedning
-
Ribbensteg
- Kom kødet i en GN-bakke med kødsiden nedad. Gnid kødet med Knorr Svinebouillon, og skær de fem hvidløgsfed over. Hæld vand på, så det næsten dækker, men lad fedtlaget være over væsken.
- Bag i ovnen i 2 timer (hæld om nødvendigt mere vand på) ved 150 grader og derefter i yderligere 2 timer ved 100 grader.
- Hæld væsken fra, og lad kødet køle af.
-
Rosmarin- og honningglaze
- Bland ingredienserne til glazen sammen i en gryde, lad det koge op, så bouillonen opløses, og sluk for varmen.
- Grill kødet, og pensl med glazen.