Grillet ribbenssteg med rosmarin- og honningglaze
Denne ribbenssteg bliver virkelig mør og ekstra god, når den kommer på grillen og pensles med en frisk og sommerlig grillglaze

Ingredienser
Ribbensteg
-
2 Kg Ribbenssteg, Uden Svær
-
Hvidløg, hele 5.0 stk.
Rosmarin- og honningglaze
-
Vand 20.0 ml
-
Honning, flydende 40.0 g
-
Olivenolie 5.0 ml
-
Hvidløg, hele, 1 fed 1.0 stk.
-
Rosmarin, Frisk Og Finthakket
Tilberedning
-
Ribbensteg
- Kom kødet i en GN-bakke med kødsiden nedad. Gnid kødet med Knorr Svinebouillon, og skær de fem hvidløgsfed over. Hæld vand på, så det næsten dækker, men lad fedtlaget være over væsken.
- Bag i ovnen i 2 timer (hæld om nødvendigt mere vand på) ved 150 grader og derefter i yderligere 2 timer ved 100 grader.
- Hæld væsken fra, og lad kødet køle af.
-
Rosmarin- og honningglaze
- Bland ingredienserne til glazen sammen i en gryde, lad det koge op, så bouillonen opløses, og sluk for varmen.
- Grill kødet, og pensl med glazen.