Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Ribbensteg

Rosmarin- og honningglaze

Tilberedning

  1. Ribbensteg

    • Kom kødet i en GN-bakke med kødsiden nedad. Gnid kødet med Knorr Svinebouillon, og skær de fem hvidløgsfed over. Hæld vand på, så det næsten dækker, men lad fedtlaget være over væsken. 
    • Bag i ovnen i 2 timer (hæld om nødvendigt mere vand på) ved 150 grader og derefter i yderligere 2 timer ved 100 grader. 
    • Hæld væsken fra, og lad kødet køle af.
  2. Rosmarin- og honningglaze

    • Bland ingredienserne til glazen sammen i en gryde, lad det koge op, så bouillonen opløses, og sluk for varmen. 
    • Grill kødet, og pensl med glazen.  
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu