Ingredienser
Krydderpasta
-
Sesamolie 25.0 ml
-
rapsolie 40.0 ml
-
Gul karrypasta 35.0 g
-
Skalotteløg, tynde skiver 120.0 g
-
ingefær, revet 30.0 g
-
limeblade 5.0 g
-
Hvidløg, hakket 20.0 g
-
Citrongræs, fint snittet 80.0 g
Suppen
-
Vand 2500.0 ml
-
Knorr Flydende Hønsebouillon, koncentreret 75.0 ml
-
Fiskesauce 20.0 g
Fyldet
-
Kylling, strimler 750.0 g
-
Hvidkål, strimlet 300.0 g
-
Broccoli, buketter 250.0 g
-
Gulerod, strimler 250.0 g
-
Bønnespirer 150.0 g
Tilsmagning
-
Limesaft 60.0 ml
-
Mynte, frisk 30.0 g
-
Thai basilikum 30.0 g
Tilberedning
-
Krydderpasta
- Kom olie, karrypasta, skalotteløg, ingefær, limeblade, hvidløg og citrongræs i skålen til en køkkenblender. Blend blandingen, til den er glat. Tilsæt evt. lidt vand.
-
Suppen
- Sauter krydderpastaen i olien, indtil den begynder at dufte og frigive olie. Hæld derefter vand, Knorr Kyllingfond og fiskesauce på, og bring i kog.
-
Fyldet
- Tilsæt derefter kål, broccoli, kylling, gulerødder og bønnespirer. Bring det hurtigt i kog, og lad det derefter simre, indtil kyllingen er færdig.
-
Tilsmagning
- Smag til med lime, og pynt suppen med basilikum og mynte før servering. Servér med jasminris.
-
Tip!
- Hvidkålen kan erstattes af kinakål.