+

Krydderpasta

  • Sesamolie 25 ml
  • rapsolie 40 ml
  • Gul karrypasta 35 g
  • Skalotteløg, tynde skiver 120 g
  • ingefær, revet 30 g
  • limeblade 5 g
  • Hvidløg, hakket 20 g
  • Citrongræs, fint snittet 80 g

Suppen

  • Vand 2500 ml
  • Knorr Flydende Hønsebouillon, koncentreret 75 ml
  • Fiskesauce 20 g

Fyldet

  • Kylling, strimler 750 g
  • Hvidkål, strimlet 300 g
  • Broccoli, buketter 250 g
  • Gulerod, strimler 250 g
  • Bønnespirer 150 g

Tilsmagning

  • Limesaft 60 ml
  • Mynte, frisk 30 g
  • Thai basilikum 30 g
  1. Krydderpasta

    • Kom olie, karrypasta, skalotteløg, ingefær, limeblade, hvidløg og citrongræs i skålen til en køkkenblender. Blend blandingen, til den er glat. Tilsæt evt. lidt vand.
  2. Suppen

    • Sauter krydderpastaen i olien, indtil den begynder at dufte og frigive olie. Hæld derefter vand, Knorr Kyllingfond og fiskesauce på, og bring i kog.
  3. Fyldet

    • Tilsæt derefter kål, broccoli, kylling, gulerødder og bønnespirer. Bring det hurtigt i kog, og lad det derefter simre, indtil kyllingen er færdig.
  4. Tilsmagning

    • Smag til med lime, og pynt suppen med basilikum og mynte før servering. Servér med jasminris.

  5. Tip!

    • Hvidkålen kan erstattes af kinakål.
+