Gulerodsgratin
En vegetarisk version af laksegratin. Let syltede gulerødder erstatter laksen, og dildfrø giver den rigtige smag.

Ingredienser
Gulerodsgratin
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€120.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Gulerodsgratin
Kartofler
/g
2400.0 g
0%
Gulerødder
/g
700.0 g
0%
Løg
/g
600.0 g
0%
æg
/stk.
6.0 stk.
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
250.0 ml
0%
Letmælk
/ml
400.0 ml
0%
Dildfrø
/g
14.0 g
0%
Salt
/g
12.0 g
0%
Sukker
/g
12.0 g
0%
Smørsovs
Smør
/g
500.0 g
0%
Fennikelsalat
Fennikel
/g
300.0 g
0%
Æble
/g
100.0 g
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
50.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Gulerodsgratin
-
Kartofler 2400.0 g
-
Gulerødder 700.0 g
-
Løg 600.0 g
-
æg 6.0 stk.
-
Fløde eller flødealternativ 250.0 ml
-
Letmælk 400.0 ml
-
Dildfrø 14.0 g
-
Salt 12.0 g
-
Sukker 12.0 g
Smørsovs
-
Smør 500.0 g
Fennikelsalat
-
Fennikel 300.0 g
-
Æble 100.0 g
Tilberedning
-
Gulerodsgratin
- Skræl, kog og skær kartoflerne. Skræl og riv gulerødder groft. Skræl løg, skær dem i skiver, og steg dem.
- Bland æg, fløde, mælk, dildfrø, salt og sukker.
- Læg kartofler, gulerødder og løg i en form lagvis. Hæld æggemassen i. Bag det i ovnen ved 180 grader i 1 time og 20 minutter.
-
Smørsovs
- Smelt smørret forsigtigt og server ved siden af gulerodsgratinen som sovs.
-
Fennikelsalat
- Skær fenniklen tyndt. Skær æblet i strimler.
- Bland fennikel og æble med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette.