Ingredienser
Gulerodsgratin
-
Kartofler 2400.0 g
-
Gulerødder 700.0 g
-
Løg 600.0 g
-
æg 6.0 stk.
-
Letmælk 400.0 ml
-
Dildfrø 14.0 g
-
Salt 12.0 g
-
Sukker 12.0 g
Smørsovs
-
Smør 500.0 g
Fennikelsalat
-
Fennikel 300.0 g
-
Æble 100.0 g
Tilberedning
-
Gulerodsgratin
- Skræl, kog og skær kartoflerne. Skræl og riv gulerødder groft. Skræl løg, skær dem i skiver, og steg dem.
- Bland æg, Knorr Piske 31%, mælk, dildfrø, salt og sukker.
- Læg kartofler, gulerødder og løg i en form lagvis. Hæld æggemassen i. Bag det i ovnen ved 180 grader i 1 time og 20 minutter.
-
Smørsovs
- Smelt smørret forsigtigt og server ved siden af gulerodsgratinen som sovs.
-
Fennikelsalat
- Skær fenniklen tyndt. Skær æblet i strimler.
- Bland fennikel og æble med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette.