Hummer Bearnaise med grønne asparges og rejer
En lækker kombination af kogte friske, grønne asparges og rejer serveret med et twist på den klassiske bearnaisesauce, der er smagt til med Knorr Hummerfond. Hummer Bearnaise er også velegnet som tilbehør til for eksempel pommes frites

Ingredienser
Hummer Bearnaise med grønne asparges og rejer
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€9.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Hummerbearnaise
Milda Flydende Stege 100% 2,4 l
/ml
600.0 ml
0%
Skalotteløg, hakket
/g
30.0 g
0%
Maille Hvidvinseddike 6x500 ml
/ml
70.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Vand
/ml
30.0 ml
0%
æg, blommer
/g
80.0 g
0%
Knorr, Koncentreret Hummerfond, 1 L
/ml
15.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Sennep og produkter på basis af sennep: Nej
Estragon
/g
3.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Hummerbearnaise
-
Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 600.0 ml
-
Skalotteløg, hakket 30.0 g
-
Vand 30.0 ml
-
æg, blommer 80.0 g
-
Estragon 3.0 g
Tilberedning
-
Hummerbearnaise
- Opvarm Milda flydende stege 100% til 55 grader og stil den til side.
- Kog skarlotteløg og Maille Hvidvinseddike op, og lad den reducere til halvdelen og tilsæt vandet. Sigt reduktionen og hæld den over æggeblommerne mens de piskes.
- Legeres ved svag varme til cremet konsistens.
- Tag gryden af varmen og tilsæt langsomt Milda flydende stege 100% under konstant piskning.
- Smag til med Knorr Hummerfond, finthakket estragon, kørvel og tabasco.
-
Til servering
- Kan serveres med kogte grønne asparges og nypillede rejer.