Hvidkålsbøf med kartoffelmos
Boeuf Bourguignon med stegt kål i stedet for kød, ligner til forveksling den originale i smagen.

Ingredienser
Hvidkålsbøf med kartoffelmos
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Sådan gør du
Smør, saltet
/g
100.0 g
0%
Kartofler tern rå
/g
1600.0 g
0%
Liquid smoke
/g
5.0 g
0%
Maizena Økologisk majsstivelse 2,5 kg
/g
35.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
salt
/g
27.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Timian krydderpasta 340 g
/g
25.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Maille Hvidvinseddike 6x500 ml
/ml
25.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L
/ml
50.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
KNORR Koncentreret Brunet Løgfond 6x1L
/ml
30.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/ml
1545.0 ml
0%
Hvidkål
/g
450.0 g
0%
Champignon
/g
350.0 g
0%
Løg i tern
/g
350.0 g
0%
Knoldselleri, i tern
/g
650.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Sådan gør du
-
Smør, saltet 100.0 g
-
Kartofler tern rå 1600.0 g
-
Liquid smoke 5.0 g
-
salt 27.0 g
-
Vand 1545.0 ml
-
Hvidkål 450.0 g
-
Champignon 350.0 g
-
Løg i tern 350.0 g
-
Knoldselleri, i tern 650.0 g
Tilberedning
-
Sådan gør du
- Skræl selleri, løg og kål og skær dem sammen med svampe i grove tern.
- Brun det hele, til det får en flot farve.
- Tilsæt vand, fond og krydderier. Kog indtil knoldsellerien er blød.
- Saucen jævnes med MAIZENA Økologisk majsstivelse og smages til liquid smoke.
Mos
- Skræl og kog kartoflerne. Si kogevandet fra, og rør kartoflerne sammen med mad 15% og salt til en mos.