Ingredienser
Sådan gør du
-
Smør, saltet 100.0 g
-
Kartofler tern rå 1600.0 g
-
salt 27.0 g
-
Knorr krydderpure timian 25.0 g
-
Lager eddike uden farve 25.0 g
-
Vand 1545.0 ml
-
Hvidkål 450.0 g
-
Champignon 350.0 g
-
Løg i tern 350.0 g
-
Knoldselleri, i tern 650.0 g
Tilberedning
-
Sådan gør du
- Skræl selleri, løg og kål og skær dem sammen med svampe i grove tern.
- Brun det hele, til det får en flot farve.
- Tilsæt vand, fond og krydderier. Kog indtil knoldsellerien er blød.
- Saucen jævnes med MAIZENA Økologisk majsstivelse og smages til med Knorr Professional flydende smagssætter Deep Smoke.
Mos
- Skræl og kog kartoflerne. Si kogevandet fra, og rør kartoflerne sammen med mad 15% og salt til en mos.