Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Sådan gør du

  • Rama Mad 15% 400.0 ml
  • Smør, saltet 100.0 g
  • Kartofler tern rå 1600.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Deep Smoke 400ml 10.0 ml
  • salt 27.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 20.0 g
  • Knorr krydderpure timian 25.0 g
  • Lager eddike uden farve 25.0 g
  • Knorr Koncentreret Svampefond, 1L 50.0 ml
  • KNORR Koncentreret Brunet Løgfond 6x1L 30.0 ml
  • Vand 1545.0 ml
  • Hvidkål 450.0 g
  • Champignon 350.0 g
  • Løg i tern 350.0 g
  • Knoldselleri, i tern 650.0 g
  1. Sådan gør du

    • Skræl selleri, løg og kål og skær dem sammen med svampe i grove tern.
    • Brun det hele, til det får en flot farve.
    • Tilsæt vand, fond og krydderier. Kog indtil knoldsellerien er blød.
    • Saucen jævnes med MAIZENA Økologisk majsstivelse og smages til med Knorr Professional flydende smagssætter Deep Smoke.

    Mos

    • Skræl og kog kartoflerne. Si kogevandet fra, og rør kartoflerne sammen med mad 15% og salt til en mos.