Ingredienser
Fyld
-
Løg, grofthakket 200.0 g
-
Champignon 250.0 g
-
Courgette 350.0 g
-
Fennikel 250.0 g
-
Gulerod 150.0 g
-
Aubergine 400.0 g
-
Spidskommen, stødt 6.0 g
-
Korianderfrø malet 6.0 g
-
Karry Madras 25.0 g
-
Garam marsala 9.0 g
Sauce
-
Vand 400.0 ml
-
salt 12.0 g
-
Citronsaft, friskpresset 15.0 g
Servering
-
Koriander, frisk 20.0 g
Tilberedning
-
Fyld
- Steg grøntsagerne i Milda Flydende Stege 80% ved middelhøj varme.
- Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, spidskommen, koriander, madras karry og garam masala og lad det hele brune et øjeblik.
-
Sauce
- Hæld vand og Knorr Tomatino på, bring i kog, og skru ned til lav varme. Lad det hele simre, indtil grøntsagerne er møre.
- Smag til, og juster krydringen med citronsaft og salt.
-
Servering
- Drys frisk koriander over retten før servering.