Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Fyld

  • Løg, grofthakket 200.0 g
  • Champignon 250.0 g
  • Courgette 350.0 g
  • Fennikel 250.0 g
  • Gulerod 150.0 g
  • Aubergine 400.0 g
  • Milda Flydende Stege 80% 2,5 l 100.0 ml
  • Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g 15.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 15.0 g
  • Spidskommen, stødt 6.0 g
  • Korianderfrø malet 6.0 g
  • Karry Madras 25.0 g
  • Garam marsala 9.0 g

Sauce

  • Vand 400.0 ml
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 600.0 g
  • salt 12.0 g
  • Citronsaft, friskpresset 15.0 g

Servering

  • Koriander, frisk 20.0 g
  1. Fyld

    • Steg grøntsagerne i Milda Flydende Stege 80% ved middelhøj varme.
    • Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, spidskommen, koriander, madras karry og garam masala og lad det hele brune et øjeblik.
  2. Sauce

    • Hæld vand og Knorr Tomatino på, bring i kog, og skru ned til lav varme. Lad det hele simre, indtil grøntsagerne er møre.
    • Smag til, og juster krydringen med citronsaft og salt.
  3. Servering

    • Drys frisk koriander over retten før servering.