Indisk vegetarcurry
Det første spørgsmål, du får på en indisk restaurant, er ofte “vegetar eller ikke-vegetar?”. Det skyldes, at ca. en tredjedel af Indiens enorme befolkning helst spiser vegetarisk. Denne curry kan spises som en varm ret for sig selv eller som tilbehør, hvis du også spiser kød.

Ingredienser
Fyld
-
Løg, grofthakket 200 g
-
Champignon 250 g
-
Courgette 350 g
-
Fennikel 250 g
-
Gulerod 150 g
-
Aubergine 400 g
-
Spidskommen, stødt 6 g
-
Korianderfrø malet 6 g
-
Karry Madras 25 g
-
Garam marsala 9 g
Sauce
-
Vand 400 ml
-
salt 12 g
-
Citronsaft, friskpresset 15 g
Servering
-
Koriander, frisk 20 g
Tilberedning
-
Fyld
- Steg grøntsagerne i Milda Flydende Stege 80% ved middelhøj varme.
- Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, spidskommen, koriander, madras karry og garam masala og lad det hele brune et øjeblik.
-
Sauce
- Hæld vand og Knorr Tomatino på, bring i kog, og skru ned til lav varme. Lad det hele simre, indtil grøntsagerne er møre.
- Smag til, og juster krydringen med citronsaft og salt.
-
Servering
- Drys frisk koriander over retten før servering.