Menu

Ingredienser

+

Fyld

Sauce

Servering

  • Koriander, frisk 20.0 g

Det første spørgsmål, du får på en indisk restaurant, er ofte “vegetar eller ikke-vegetar?”. Det skyldes, at ca. en tredjedel af Indiens enorme befolkning helst spiser vegetarisk. Denne curry kan spises som en varm ret for sig selv eller som tilbehør, hvis du også spiser kød.

...

Tilberedning

  1. Fyld

    • Steg grøntsagerne i olie ved middelhøj varme.
    • Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, spidskommen, koriander, madras karry og garam masala og lad det hele brune et øjeblik.
  2. Sauce

    • Hæld vand og Knorr Tomatino på, bring i kog, og skru ned til lav varme. Lad det hele simre, indtil grøntsagerne er møre.
    • Smag til, og juster krydringen med citronsaft og salt.
  3. Servering

    • Drys frisk koriander over retten før servering.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu