Indisk vegetarcurry
Det første spørgsmål, du får på en indisk restaurant, er ofte “vegetar eller ikke-vegetar?”. Det skyldes, at ca. en tredjedel af Indiens enorme befolkning helst spiser vegetarisk. Denne curry kan spises som en varm ret for sig selv eller som tilbehør, hvis du også spiser kød.

Ingredienser
Indisk vegetarcurry
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€664.3
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Fyld
Løg, grofthakket
/g
200.0 g
0%
Champignon
/g
250.0 g
0%
Courgette
/g
350.0 g
0%
Fennikel
/g
250.0 g
0%
Gulerod
/g
150.0 g
0%
Aubergine
/g
400.0 g
0%
Rapsolie
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
/g
15.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
15.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Spidskommen, stødt
/g
6.0 g
0%
Korianderfrø malet
/g
6.0 g
0%
Karry Madras
/g
25.0 g
0%
Garam marsala
/g
9.0 g
0%
Sauce
Vand
/ml
400.0 ml
0%
Knorr Tomatino 4 x 3 kg
/g
600.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
salt
/g
12.0 g
0%
Citronsaft, friskpresset
/g
15.0 g
0%
Servering
Koriander, frisk
/g
20.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Fyld
-
Løg, grofthakket 200.0 g
-
Champignon 250.0 g
-
Courgette 350.0 g
-
Fennikel 250.0 g
-
Gulerod 150.0 g
-
Aubergine 400.0 g
-
Rapsolie 100.0 ml
-
Spidskommen, stødt 6.0 g
-
Korianderfrø malet 6.0 g
-
Karry Madras 25.0 g
-
Garam marsala 9.0 g
Sauce
-
Vand 400.0 ml
-
salt 12.0 g
-
Citronsaft, friskpresset 15.0 g
Servering
-
Koriander, frisk 20.0 g
Tilberedning
-
Fyld
- Steg grøntsagerne i olie ved middelhøj varme.
- Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, spidskommen, koriander, madras karry og garam masala og lad det hele brune et øjeblik.
-
Sauce
- Hæld vand og Knorr Tomatino på, bring i kog, og skru ned til lav varme. Lad det hele simre, indtil grøntsagerne er møre.
- Smag til, og juster krydringen med citronsaft og salt.
-
Servering
- Drys frisk koriander over retten før servering.