Ingredienser
Jambalaya
-
Skalotteløg, tynde skiver 150.0 g
-
Chorizopølse 400.0 g
-
Bladselleri (blegselleri) 150.0 g
-
peber grøn i skiver 150.0 g
-
Tomatino 150.0 ml
-
Worcestershire sauce 10.0 g
-
Ris brune 330.0 ml
-
Vand 1000.0 ml
-
Spidskommen, stødt 6.0 g
-
Laurbærblad 1.0 stk.
-
salt 3.0 g
-
Kylling, fisk, skaldyr, grønsager lige dele 600.0 g
Tilberedning
-
Jambalaya
- Kom Milda Flydende Stege 100% i gryden og brun løgene og pølsen godt af.
- Tilsæt selleri og grøn peber og hvidløg og steg dette af.
- Tilsæt Knorr Tomatino, Knorr Professional Krydderipuré Paprika, - Røget chili, -Hvidløg, Worchester sauce og brune ris. Rør det godt rundt.
- Kom vand og Knorr Hønsebouillon i gryden og tilsæt spidskommen, laurbærblade og salt. Lad retten simre under låg og rør i gryden løbende indtil risene er næsten møre.
- Fyldet tilsættes og lad retten simre færdig til alt er mørt.
- Serveres gerne med et drys frisk persille på toppen.