Jambalaya
Nybyggerne ville lave paella men kunne ikke få safran og måtte derfor finde på noget som kunne give dem en lille smag af det gamle hjemland. Som tiden gik blev området stærk influeret af franske nybyggere og denne new-world paella fik sin faste plads i sydstaten som en selvstændig ret.

Ingredienser
Jambalaya
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€776.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Jambalaya
Rapsolie
/g
30.0 g
0%
Skalotteløg, tynde skiver
/g
150.0 g
0%
Chorizopølse
/g
400.0 g
0%
Bladselleri (blegselleri)
/g
150.0 g
0%
peber grøn i skiver
/g
150.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Tomatino 4 x 3 kg
/ml
150.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g
/g
60.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
/g
5.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Worcestershire sauce
/g
10.0 g
0%
Ris brune
/ml
330.0 ml
0%
Vand
/ml
1000.0 ml
0%
Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Spidskommen, stødt
/g
6.0 g
0%
Laurbærblad
/stk.
1.0 stk.
0%
salt
/g
3.0 g
0%
Kylling, fisk, skaldyr, grønsager lige dele
/g
600.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Jambalaya
-
Rapsolie 30.0 g
-
Skalotteløg, tynde skiver 150.0 g
-
Chorizopølse 400.0 g
-
Bladselleri (blegselleri) 150.0 g
-
peber grøn i skiver 150.0 g
-
Worcestershire sauce 10.0 g
-
Ris brune 330.0 ml
-
Vand 1000.0 ml
-
Spidskommen, stødt 6.0 g
-
Laurbærblad 1.0 stk.
-
salt 3.0 g
-
Kylling, fisk, skaldyr, grønsager lige dele 600.0 g
Tilberedning
-
Jambalaya
- Kom olie i gryden og brun løgene og pølsen godt af.
- Tilsæt selleri og grøn peber og hvidløg og steg dette af.
- Tilsæt Knorr Tomatino, Knorr Professional Krydderipuré Paprika, - Røget chili, -Hvidløg, Worchester sauce og brune ris. Rør det godt rundt.
- Kom vand og Knorr Hønsebouillon i gryden og tilsæt spidskommen, laurbærblade og salt. Lad retten simre under låg og rør i gryden løbende indtil risene er næsten møre.
- Fyldet tilsættes og lad retten simre færdig til alt er mørt.
- Serveres gerne med et drys frisk persille på toppen.