Menu

Ingredienser

+

Laksen

Servering

  • Wakami tang 40.0 g
  • Agurk, tynde skiver 150.0 g
  • radiser i skiver 75.0 g
  • Avocado, kød 75.0 g
  • Nori tang 2.0 g

I slutningen af 1800-tallet begyndte japanerne at emigrere til Peru. Med japanernes ankomst blev peruvianerne introduceret til de tidligere undervurderede “havkrydderier”, hvilket banede vej for oprindelsen af det japansk-inspirerede køkken i Peru.

...

Tilberedning

  1. Laksen

    • Mariner lakseterningerne i salt, friskpressetlimesaft, koriander, purløg og chili. Rør det hele godt sammen, og tilsæt Hellman’s Sesame Soy. Sæt på køl.
  2. Servering

    • Før servering: Bland laksen med wakami-tang, agurk og radiser, anret cevichen på et passende serveringsfadeller i skåle, og pynt med nori-tang og avocado i tynde skiver.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu