Japansk inspireret cevihe fra Peru
I slutningen af 1800-tallet begyndte japanerne at emigrere til Peru. Med japanernes ankomst blev peruvianerne introduceret til de tidligere undervurderede “havkrydderier”, hvilket banede vej for oprindelsen af det japansk-inspirerede køkken i Peru.

Ingredienser
Japansk inspireret cevihe fra Peru
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Laksen

Servering
Ingredient name
Laksen
-
Laksefilet, uden ben og skind 750.0 g
-
Salt 4.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 20.0 g
-
Purløg, finthakket 40.0 g
-
Limesaft 50.0 ml
-
Chilipeber, rød, fintsnittet
Servering
-
Wakami tang 40.0 g
-
Agurk, tynde skiver 150.0 g
-
radiser i skiver 75.0 g
-
Avocado, kød 75.0 g
-
Nori tang 2.0 g
Tilberedning
-
Laksen
- Mariner lakseterningerne i salt, friskpressetlimesaft, koriander, purløg og chili. Rør det hele godt sammen, og tilsæt Hellman’s Sesame Soy. Sæt på køl.
-
Servering
- Før servering: Bland laksen med wakami-tang, agurk og radiser, anret cevichen på et passende serveringsfadeller i skåle, og pynt med nori-tang og avocado i tynde skiver.