Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Jordskok-kartoffelsalat

  • Kartofler 700.0 g
  • Jordskokker 300.0 g
  • Solsikkekerner 100.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 100.0 dl
  • Salt 5.0 g

Mayonnaise med røgsmag

  1. Jordskok-kartoffelsalat

    • Skær rodfrugterne i stykker, og vend dem i Milda 100%.
    • Hæld solsikkekernerne i, og krydr med salt.
    • Læg rodfrugterne på en bageplade, og tilbered dem i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter, eller indtil de er møre.
    • Afkøl rodfrugterne.
  2. Mayonnaise med røgsmag

    • Krydr mayonnaisen med Knorr Deep Smoke
    • Læg rodfrugter, mayonnaise og rucola lagvis på tallerkenen.