Denne enkle revne salat får et ekstra smagsboost fra citrus og mynte. Retten passer godt til en buffet eller som tilbehør til fisk eller kylling. Kålrabi er mild og sød og minder lidt om blomkål, omend den er mildere i smagen. Kålrabi er rig på C-vitamin og indeholder desuden mange mineraler som calcium, fosfor og magnesium, der styrker vores knogler.

Ingredienser
Metodik
-
Gulerod, revet 600.0 g
-
Kålrabi, groft revet 350.0 g
-
Spidskommen frø 3.0 g
-
Citronsaft 50.0 ml
-
Salt 10.0 g
-
Mynte, hakket 10.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Skræl gulerødderne, og riv dem og kålrabien groft.
- Tørrist spidskommen over svag varme. Når frøene begynder at "poppe", er de klar.
- Bland spidskommen med HELLMANN’S Citrus Vinaigrette, og smag til med salt og citron.
- Læg dressingen over gulerødder og kålrabi, og vend med hakket mynte