Menu

Ingredienser

+

Kamut-hveden

Bouillonen

Kyllingen

  • Kylling, underlår frost 900.0 g
  • Smøreller margarine 70.0 g

Serveringen

  • Blandet tilberedte bønner 1000.0 g
  • Solsikkekerner 125.0 g
  • Persille, hakket 20.0 g
  • Kokosmel 100.0 g
  • Citron 1.0 stk.

Tilberedning

  1. Kamut-hveden

    • Sauter løg og selleri ved middel varme, tilsæt Knorr Professional Hvidløg, karry og stødt koriander.
    • Steg videre i nogle minutter under omrøring og vend kamut-hvede i, rør rundt.
  2. Bouillonen

    • Tilsæt vand, Knorr Økologisk Hønsebouillon og salt, kog op og lad simre 8-10 min.
    • Hæld eventuelt overskydende vand fra.
  3. Kyllingen

    • Steg kyllingen i smør indtil kyllingen har fået farve oger gennemstegt, krydr med salt og peber.
  4. Serveringen

    • Damp bønneblandingen i 5 minutter og bland bønner og halvdelenaf urterne og kamut-hveden. Anret pilaffen og top med stegt kylling,ristede solsikkefrø, kokosflager og krydderurter.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu