+

Kamut-hveden

Bouillonen

  • Vand 1700 ml
  • Knorr Økologisk Hønsebouillon 1 kg / 50 l 35 g
  • Salt 4 g

Kyllingen

Serveringen

  • Blandet tilberedte bønner 1000 g
  • Solsikkekerner 125 g
  • Persille, hakket 20 g
  • Kokosmel 100 g
  • Citron 1 stk.
  1. Kamut-hveden

    • Sauter løg og selleri ved middel varme, tilsæt Knorr Professional Hvidløg, karry og stødt koriander.
    • Steg videre i nogle minutter under omrøring og vend kamut-hvede i, rør rundt.

  2. Bouillonen

    • Tilsæt vand, Knorr Økologisk Hønsebouillon og salt, kog op og lad simre 8-10 min.
      • Hæld eventuelt overskydende vand fra.

  3. Kyllingen

    • Steg kyllingen iMilda Flydende Stege 80 %indtil kyllingen har fået farve oger gennemstegt, krydr med salt og peber.
  4. Serveringen

    • Damp bønneblandingen i 5 minutter og bland bønner og halvdelenaf urterne og kamut-hveden. Anret pilaffen og top med stegt kylling,ristede solsikkefrø, kokosflager og krydderurter.
+