Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Kamut-hveden

Bouillonen

Kyllingen

  • Kylling, underlår frost 900.0 g
  • Smøreller margarine 70.0 g

Serveringen

  • Blandet tilberedte bønner 1000.0 g
  • Solsikkekerner 125.0 g
  • Persille, hakket 20.0 g
  • Kokosmel 100.0 g
  • Citron 1.0 stk.

Tilberedning

  1. Kamut-hveden

    • Sauter løg og selleri ved middel varme, tilsæt Knorr Professional Hvidløg, karry og stødt koriander.
    • Steg videre i nogle minutter under omrøring og vend kamut-hvede i, rør rundt.
  2. Bouillonen

    • Tilsæt vand, Knorr Økologisk Hønsebouillon og salt, kog op og lad simre 8-10 min.
    • Hæld eventuelt overskydende vand fra.
  3. Kyllingen

    • Steg kyllingen i smør indtil kyllingen har fået farve oger gennemstegt, krydr med salt og peber.
  4. Serveringen

    • Damp bønneblandingen i 5 minutter og bland bønner og halvdelenaf urterne og kamut-hveden. Anret pilaffen og top med stegt kylling,ristede solsikkefrø, kokosflager og krydderurter.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu