Kamut-hvede pilaf med kylling
Klassisk er pilaf en orientalsk risret. I denne opskrift laver vi pilaf på kamut hvede, som brunes sammen med løg, selleri og karry, for at det siden koges i bouillon.Den lunkne pilaf vendes til sidst sammen med bønner, ristede solsikkekerner og stegt kylling. Server gerne retten sammen med citron, mynte, persille og kokos.

Ingredienser
Kamut-hvede pilaf med kylling
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Kamut-hveden

Bouillonen

Kyllingen
Serveringen
Ingredient name
Kamut-hveden
-
Løg i tern 375.0 g
-
Rapsolie 90.0 g
-
Blegselleri, små tern 200.0 g
-
Karry Madras 15.0 g
-
Korianderfrø malet 12.0 g
-
kamut 560.0 g
Bouillonen
-
Vand 1700.0 ml
-
Salt 4.0 g
Kyllingen
-
Kylling, underlår frost 900.0 g
-
Smøreller margarine 70.0 g
Serveringen
-
Blandet tilberedte bønner 1000.0 g
-
Solsikkekerner 125.0 g
-
Persille, hakket 20.0 g
-
Kokosmel 100.0 g
-
Citron 1.0 stk.
Tilberedning
-
Kamut-hveden
- Sauter løg og selleri ved middel varme, tilsæt Knorr Professional Hvidløg, karry og stødt koriander.
- Steg videre i nogle minutter under omrøring og vend kamut-hvede i, rør rundt.
-
Bouillonen
- Tilsæt vand, Knorr Økologisk Hønsebouillon og salt, kog op og lad simre 8-10 min.
- Hæld eventuelt overskydende vand fra.
-
Kyllingen
- Steg kyllingen i smør indtil kyllingen har fået farve oger gennemstegt, krydr med salt og peber.
-
Serveringen
- Damp bønneblandingen i 5 minutter og bland bønner og halvdelenaf urterne og kamut-hveden. Anret pilaffen og top med stegt kylling,ristede solsikkefrø, kokosflager og krydderurter.