Karameliseret ananassalat
Denne salat er en salat til festlige lejligheder! Den er sød og sur med en snert af chili og perfekt til stegt fisk eller fjerkræ. Servér den gerne om vinteren og få et strejf af sol og sommer når det sner udenfor.

Ingredienser
Karameliseret ananassalat
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€5.27
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Karameliseret ananas salat
Brun farin
/g
30.0 g
0%
Agurk, tynde skiver
/g
400.0 g
0%
Mynte, frisk
/g
20.0 g
0%
Løg i skiver
/g
150.0 g
0%
Chilipeber, rød, fintsnittet
/g
50.0 g
0%
Peanuts
/g
50.0 g
0%
Limesaft
/ml
50.0 ml
0%
Peanuts ristet
/g
150.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Risvin
/ml
20.0 ml
0%
Sukker
/g
20.0 g
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
320.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ananas Skrællet
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Karameliseret ananas salat
-
Brun farin 30.0 g
-
Agurk, tynde skiver 400.0 g
-
Mynte, frisk 20.0 g
-
Løg i skiver 150.0 g
-
Chilipeber, rød, fintsnittet 50.0 g
-
Peanuts 50.0 g
-
Limesaft 50.0 ml
-
Peanuts ristet 150.0 g
-
Risvin 20.0 ml
-
Sukker 20.0 g
-
Ananas Skrællet
Tilberedning
-
Karameliseret ananas salat
- Placér ananasskiverne på en bageplade,drys med brun farin og grill i 5 minutter, eller indtil ananasskiverne bliver gyldne og karamelliserede. Lad dem herefter køle af.
- Kom alle ingredienserne til Spicy peanut dressingen i en foodprocessor og blend den til en tyk, glat konsistens. Smag til med salt.
- Anrét ananas, agurk, mynteblade og løg på et fad. Drys med skiver af chili og hakkede ristede peanuts og dryp med dressingen over salaten. Riv evt. lidt frisk limeskal over.