Ingredienser
Karameliseret ananas salat
-
Brun farin 30.0 g
-
Agurk, tynde skiver 400.0 g
-
Mynte, frisk 20.0 g
-
Løg i skiver 150.0 g
-
Chilipeber, rød, fintsnittet 50.0 g
-
Peanuts 50.0 g
-
Limesaft 50.0 ml
-
Peanuts ristet 150.0 g
-
Risvin 20.0 ml
-
Sukker 20.0 g
-
Ananas skrællet
Tilberedning
-
Karameliseret ananas salat
- Placér ananasskiverne på en bageplade,drys med brun farin og grill i 5 minutter, eller indtil ananasskiverne bliver gyldne og karamelliserede. Lad dem herefter køle af.
- Kom alle ingredienserne til Spicy peanut dressingen i en foodprocessor og blend den til en tyk, glat konsistens. Smag til med salt.
- Anrét ananas, agurk, mynteblade og løg på et fad. Drys med skiver af chili og hakkede ristede peanuts og dryp med dressingen over salaten. Riv evt. lidt frisk limeskal over.