Karse omelet og sort quiona knas
”Quinoa smager fantastisk og kan så meget – Her som topping på en fyldig Omelet med Hestebønner og masser af fyldig Umami og syre fra Tomater – En proteinrig ret, med en super kombination af Bønner, tomater og æg

Ingredienser
Karse omelet og sort quiona knas
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
To do
æg
/stk.
20.0 stk.
0%
Tomater friske
/g
1500.0 g
0%
Hestebønner, skalfri
/g
200.0 g
0%
Quinoa
/g
300.0 g
0%
Rapsolie
/ml
50.0 ml
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
200.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Umami 1 kg
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Hvidløg, hakket
/g
25.0 g
0%
Karse dansk
/pack
3.0 pack
0%
Salt og peber
/g
0.0 g
0%
Olivenolie
/ml
0.0 ml
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
To do
-
æg 20.0 stk.
-
Tomater friske 1500.0 g
-
Hestebønner, skalfri 200.0 g
-
Quinoa 300.0 g
-
Rapsolie 50.0 ml
-
Hvidløg, hakket 25.0 g
-
Karse dansk 3.0 pack
-
Salt og peber
-
Olivenolie
Tilberedning
-
To do
- Mix æggene og bland med salt, peber og 2 fed knust hvidløg. Tilbered æggene lidt efter lidt på en pande til flere mindre omeletter – eller bag dem til en blød æggestand i ovnen ved ca. 160 grader.
- Kog de sorte quinoa møre.
- Bland de kogte sorte quinoa med lidt olie og lidt salt og bred dem ud på en bageplade – tør dem i ovnen ved 140 grader, til de er ”semi sprøde” og køl dem af.
- Skær tomaterne i rustikke stykker og bland med vinaigrette, umami og hestebønner.
- Anret tomatsalaten toppet af en omelet, masser af karse og drys retten med quinoa knaset. Dryp evt. efter med lidt olivenolie og krydder med lidt salt og peber.