Ingredienser
To do
-
æg 20.0 stk.
-
Tomater friske 1500.0 g
-
Hestebønner, skalfri 200.0 g
-
Quinoa 300.0 g
-
Hellmann's Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 200.0 ml
-
Hvidløg, hakket 25.0 g
-
Karse dansk 3.0 pack
-
Salt og peber
-
Olivenolie
Tilberedning
-
To do
- Mix æggene og bland med salt, peber og 2 fed knust hvidløg. Tilbered æggene lidt efter lidt på en pande til flere mindre omeletter – eller bag dem til en blød æggestand i ovnen ved ca. 160 grader.
- Kog de sorte quinoa møre.
- Bland de kogte sorte quinoa med lidt milda 100% og lidt salt og bred dem ud på en bageplade – tør dem i ovnen ved 140 grader, til de er ”semi sprøde” og køl dem af.
- Skær tomaterne i rustikke stykker og bland med vinaigrette, umami og hestebønner.
- Anret tomatsalaten toppet af en omelet, masser af karse og drys retten med quinoa knaset. Dryp evt. efter med lidt olivenolie og krydder med lidt salt og peber.