Menu

Ingredienser

+

To do


”Quinoa smager fantastisk og kan så meget – Her som topping på en fyldig Omelet med Hestebønner og masser af fyldig Umami og syre fra Tomater – En proteinrig ret, med en super kombination af Bønner, tomater og æg

...

Tilberedning

  1. To do

    • Mix æggene og bland med salt, peber og 2 fed knust hvidløg. Tilbered æggene lidt efter lidt på en pande til flere mindre omeletter – eller bag dem til en blød æggestand i ovnen ved ca. 160 grader.
    • Kog de sorte quinoa møre.
    • Bland de kogte sorte quinoa med lidt olie og lidt salt og bred dem ud på en bageplade – tør dem i ovnen ved 140 grader, til de er ”semi sprøde” og køl dem af.
    • Skær tomaterne i rustikke stykker og bland med vinaigrette, umami og hestebønner.
    • Anret tomatsalaten toppet af en omelet, masser af karse og drys retten med quinoa knaset. Dryp evt. efter med lidt olivenolie og krydder med lidt salt og peber.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu