Kartoffel/Fennikel Pommes Anna
Et styk lækkert tilbehør, der både er smuk og smager himmelsk.

Ingredienser
Kartoffel/Fennikel Pommes Anna
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€180.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Metodik
Bagekartofler
/g
1200.0 g
0%
Fennikel
/g
500.0 g
0%
Skalotteløg, hakket
/g
200.0 g
0%
Persille, hakket
/g
150.0 g
0%
Smør, smeltet
/g
400.0 g
0%
Knorr Grønsagsbouillon, granulat 1,5 kg / 100 l
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Umami 1 kg
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Metodik
-
Bagekartofler 1200.0 g
-
Fennikel 500.0 g
-
Skalotteløg, hakket 200.0 g
-
Persille, hakket 150.0 g
-
Smør, smeltet 400.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Skær bagekartofler og fennikel i 1-2 mm tynde skiver på et mandolinjern.
- Find to store springforme og for dem med bagepapir.
- Læg først et lag kartoffelskiver i en form – så pensles der med smør - så lægges der et lille lag fennikel, drysses med lidt hakkede skalotter og krydres med lidt grøntsags bouillon granulat og Umami.
- Sådan bygges lagene op i begge springforme, indtil alle råvarer er brugt. Der skal være ca 5 cm højde i hver form. Luk bagepapiret på toppen og bag pommes anna i ovnen ved 170 grader i pres, i ca. 40-45 min.
- Serveres lun skåret i portioner garneret med hakket persille.