Kartoffelkroketter med sprængt okse og peberrods mayonnaise
Sprængt oksebryst med peberrodssaucen og traditionel garniture - den kender vi alle. Vi ærer denne gamle klassiker, men synes at den ville være fantastisk som en street-food udgave. Her er vores bud på klassikeren i nye klæder.

Ingredienser
Kartoffelkroketter med sprængt okse og peberrods mayonnaise
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Kartoffelkrokette med sprængt okse
Oksebryst, sprængt
/g
1000.0 g
0%
Vand
/ml
2600.0 ml
0%
Knorr Oksebouillon, pasta 1 kg / 50 L
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg
/g
540.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sennep og produkter på basis af sennep: Nej
Knorr Umami 1 kg
/g
5.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Margarine, flydende
/ml
100.0 ml
0%
Løg frysetørret
/g
100.0 g
0%
salt
/g
6.0 g
0%
Peber, frisk kværnet
/g
1.0 g
0%
Ærter, grønne
/g
150.0 g
0%
Knorr krydderpure timian
/g
50.0 g
0%
Panko rasp
/g
500.0 g
0%
Æg, hele past.
/g
400.0 g
0%
Okse bouillon færdig lavet
/ml
900.0 ml
0%
Peberrodsmayonnaise
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l
/ml
400.0 ml
0%
Peberrod, revet
/g
20.0 g
0%
Maille Dijon Original 865 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L
/ml
15.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Kartoffelkrokette med sprængt okse
-
Oksebryst, sprængt 1000.0 g
-
Vand 2600.0 ml
-
Margarine, flydende 100.0 ml
-
Løg frysetørret 100.0 g
-
salt 6.0 g
-
Peber, frisk kværnet 1.0 g
-
Ærter, grønne 150.0 g
-
Knorr krydderpure timian 50.0 g
-
Panko rasp 500.0 g
-
Æg, hele past. 400.0 g
-
Okse bouillon færdig lavet 900.0 ml
Peberrodsmayonnaise
-
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l 400.0 ml
-
Peberrod, revet 20.0 g
Tilberedning
-
Kartoffelkrokette med sprængt okse
- Vandet koges op med Knorr Oksebouillon og oksebrystet koges meget mørt i bouillonen.
- Bouillonen sigtes og kødet trævles og stilles på køl sammen med bouillonen.
- Bouillon (fra kødet) og vand røres med Knorr Kartoffelmos, Knorr Umami, flydende margarine løg, salt og peber og den røres glat.
- Tilsæt det afkølede oksekød, ærter og Knorr Krydderpasta Timian. Lad det hvile i 2 timer på køl.
- Mosen rulles ud og skæres i stykker af 5 til 6 cm til korketter.
- Kroketterne paneres og fryses inden de friteres og serveres varme og sprøde med peberrod/senneps dip.
-
Peberrodsmayonnaise
- Hellmann’s Real Mayonnaise, revet peberrod, Maille Dijon Original og Knorr Professional Kyllingefond røres sammen til dip.