Ingredienser
Kartoffelkroketter med sprængt okse og peberrods mayonnaise
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Kartoffelkrokette med sprængt okse
Oksebryst, sprængt
/g
1000.0 g
0%
Vand
/l
2600.0 ml
0%
Knorr Oksebouillon, pasta 1 kg / 50 L
/g
30.0 g
0%
Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg
/kg
540.0 g
0%
Knorr Umami 1 kg
/kg
5.0 g
0%
Margarine, flydende
/l
100.0 ml
0%
Løg frysetørret
/g
100.0 g
0%
salt
/g
6.0 g
0%
Peber, frisk kværnet
/g
1.0 g
0%
Grønne ærter (friske)
/g
150.0 g
0%
Knorr krydderpure timian
/g
50.0 g
0%
Panko rasp
/g
500.0 g
0%
Æg, hele past.
/kg
400.0 g
0%
Okse bouillon færdig lavet
/ml
900.0 ml
0%
Peberrodsmayonnaise
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l
/dl
400.0 ml
0%
Peberrod, revet
/g
20.0 g
0%
Maille Dijon Original 865 g
/kg
20.0 g
0%
Knorr Kyllingefond, koncentreret 6 x 1 L
/l
15.0 ml
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Kartoffelkrokette med sprængt okse
-
Oksebryst, sprængt 1 kg
-
Vand 2.60 l
-
Margarine, flydende 100 ml
-
Løg frysetørret 100 g
-
salt 6 g
-
Peber, frisk kværnet 1 g
-
Grønne ærter (friske) 150 g
-
Knorr krydderpure timian 50 g
-
Panko rasp 500 g
-
Æg, hele past. 400 g
-
Okse bouillon færdig lavet 900 ml
Peberrodsmayonnaise
-
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l 400 ml
-
Peberrod, revet 20 g