Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Kartoffelkrokette med sprængt okse

Peberrodsmayonnaise

Tilberedning

  1. Kartoffelkrokette med sprængt okse

    • Vandet koges op med Knorr Oksebouillon og oksebrystet koges meget mørt i bouillonen.
    • Bouillonen sigtes og kødet trævles og stilles på køl sammen med bouillonen.
    • Bouillon (fra kødet) og vand røres med Knorr Kartoffelmos, Knorr Umami, flydende margarine løg, salt og peber og den røres glat.
    • Tilsæt det afkølede oksekød, ærter og Knorr Krydderpasta Timian. Lad det hvile i 2 timer på køl.
    • Mosen rulles ud og skæres i stykker af 5 til 6 cm til korketter.
    • Kroketterne paneres og fryses inden de friteres og serveres varme og sprøde med peberrod/senneps dip.
  2. Peberrodsmayonnaise

    • Hellmann’s Real Mayonnaise, revet peberrod, Maille Dijon Original og Knorr Professional Kyllingefond røres sammen til dip.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu