Ingredienser
Kartoffelkrokette med sprængt okse
-
Oksebryst, sprængt 1000.0 g
-
Vand 2600.0 ml
-
Løg frysetørret 100.0 g
-
salt 6.0 g
-
Peber, frisk kværnet 1.0 g
-
Ærter, grønne 150.0 g
-
Knorr krydderpure timian 50.0 g
-
Panko rasp 500.0 g
-
Æg, hele past. 400.0 g
-
Okse bouillon færdig lavet 900.0 ml
Peberrodsmayonnaise
-
Peberrod, revet 20.0 g
Tilberedning
-
Kartoffelkrokette med sprængt okse
- Vandet koges op med Knorr Oksebouillon og oksebrystet koges meget mørt i bouillonen.
- Bouillonen sigtes og kødet trævles og stilles på køl sammen med bouillonen.
- Bouillon (fra kødet) og vand røres med Knorr Kartoffelmos, Knorr Umami, Milda flydende stege 100% løg, salt og peber og den røres glat.
- Tilsæt det afkølede oksekød, ærter og Knorr Krydderpasta Timian. Lad det hvile i 2 timer på køl.
- Mosen rulles ud og skæres i stykker af 5 til 6 cm til korketter.
- Kroketterne paneres og fryses inden de friteres og serveres varme og sprøde med peberrod/senneps dip.
-
Peberrodsmayonnaise
- Hellmann’s Real Mayonnaise, revet peberrod, Maille Dijon Original og Knorr Professional Kyllingefond røres sammen til dip.