Menu

Ingredienser

+

Kartoffelkrokette med sprængt okse

Peberrodsmayonnaise


Sprængt oksebryst med peberrodssaucen og traditionel garniture - den kender vi alle. Vi ærer denne gamle klassiker, men synes at den ville være fantastisk som en street-food udgave. Her er vores bud på klassikeren i nye klæder.

...

Tilberedning

  1. Kartoffelkrokette med sprængt okse

    • Vandet koges op med Knorr Oksebouillon og oksebrystet koges meget mørt i bouillonen.
    • Bouillonen sigtes og kødet trævles og stilles på køl sammen med bouillonen.
    • Bouillon (fra kødet) og vand røres med Knorr Kartoffelmos, Knorr Umami, flydende margarine løg, salt og peber og den røres glat.
    • Tilsæt det afkølede oksekød, ærter og Knorr Krydderpasta Timian. Lad det hvile i 2 timer på køl.
    • Mosen rulles ud og skæres i stykker af 5 til 6 cm til korketter.
    • Kroketterne paneres og fryses inden de friteres og serveres varme og sprøde med peberrod/senneps dip.
  2. Peberrodsmayonnaise

    • Hellmann’s Real Mayonnaise, revet peberrod, Maille Dijon Original og Knorr Professional Kyllingefond røres sammen til dip.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu