1. Kartoffelkrokette med sprængt okse

    • Vandet koges op med Knorr Oksebouillon og oksebrystet koges meget mørt i bouillonen.
    • Bouillonen sigtes og kødet trævles og stilles på køl sammen med bouillonen.
    • Bouillon (fra kødet) og vand røres med Knorr Kartoffelmos, Knorr Umami, Milda flydende stege 100% løg, salt og peber og den røres glat.
    • Tilsæt det afkølede oksekød, ærter og Knorr Krydderpasta Timian. Lad det hvile i 2 timer på køl.
    • Mosen rulles ud og skæres i stykker af 5 til 6 cm til korketter.
    • Kroketterne paneres og fryses inden de friteres og serveres varme og sprøde med peberrod/senneps dip.
  2. Peberrodsmayonnaise

  3. Hellmann’s Real Mayonnaise, revet peberrod, Maille Dijon Original og Knorr Professional Kyllingefond røres sammen til dip.
+