Menu

Ingredienser

+

Kødbollen

Tomatsaucen


Katte er hellige i Egypten men ikke koen så Egypterne nyder oksekødet i alle former. Oksekødet bruges specielt til kofta som er lange kødboller som grilles eller som kødboller i diverse saucer. Denne ret er en klassiker og nydes med brød og ris.

...

Tilberedning

  1. Kødbollen

    • Bland Knorr Professional Krydderipuré røget chili, persille, spidskommen, salt, peber, æg, løg, hakket kød og rasp til en fars. Form farsen til valnøddestore kødboller.
  2. Tomatsaucen

    • Opvarm olien på en pande og sautér de hakkede løg klare. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, Knorr Tomatino og Knorr Oksebouillon og kog saucen sammen i et par minutter.
  3. Tilberedning

    • Læg kødbollerne i saucen og lad retten simre ca. 20 minutter under låg. Vend kødbollerne forsigtigt af og til. Tag evt. låget af det sidste par minutter og lad saucen koge ind ved høj varme, til den er tilpas tyk.
  4. Servering

    • Serveres med ris og khubz brød.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu