Ingredienser
Kødbollen
-
Persille, bredbladet, hakket 100.0 g
-
Spidskommen, stødt 3.0 g
-
Salt 10.0 g
-
Peber
-
Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 240.0 g
-
Løg, finthakket 150.0 g
-
Oksekød, hakket, 9-12 % 2000.0 g
-
Rasp 120.0 g
Tomatsaucen
-
Olivenolie 15.0 ml
-
Tomatino 1000.0 ml
-
Vand 600.0 ml
Tilberedning
-
Kødbollen
- Bland Knorr Professional Krydderipuré røget chili, persille, spidskommen, salt, peber, æg, løg, hakket kød og rasp til en fars. Form farsen til valnøddestore kødboller.
-
Tomatsaucen
- Opvarm olien på en pande og sautér de hakkede løg klare. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, Knorr Tomatino og Knorr Oksebouillon og kog saucen sammen i et par minutter.
-
Tilberedning
- Læg kødbollerne i saucen og lad retten simre ca. 20 minutter under låg. Vend kødbollerne forsigtigt af og til. Tag evt. låget af det sidste par minutter og lad saucen koge ind ved høj varme, til den er tilpas tyk.
-
Servering
- Serveres med ris og khubz brød.