1. Bouillon og kylling

    • Til at begynde med - Skær kyllingen i bidder. Kog vandet, KnorrØkologisk Kyllingefond,hel peber, løg, dildstilke og salt og tilsæt kyllingen.Lad det simre i 15 minutter og tilsæt skrællede hele gulerødder,kog op og lad simre yderligere 10 minutter. Si bouillonen fra i enseparat skål og gem kylling og gulerødder hver for sig.
  2. Dildsaucen

    • Varm Milda Flydende Stege 80% op og tilsæt MAIZENA ØkologiskMajsstivelse og rør rundt. Tilsæt bouillonen og Knorr Visp. Kog op og lad simre et par minutter under omrøring. Smag til med Knorr Umami, Madeddike, sukker og hakket dild.
  3. Servering

    • Fjern løg og peber fra kyllingen. Skær gulerødder og vend kylling og gulerødder i saucen. Server med kogte kartofler.
+