Koreasalat
En nudelsalat med koreanske smagsnuancer. Pak choy kan erstattes med bladbeder eller spinat.

Ingredienser
Koreasalat
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Sådan gør du
Æggenudler
/g
500.0 g
0%
Bønnespirer
/g
200.0 g
0%
Pak-bok choy
/g
600.0 g
0%
Gulerødder
/g
500.0 g
0%
Radisser
/g
400.0 g
0%
Koriander, friskhakket
/g
50.0 g
0%
Komchibase-chilisauce
/g
50.0 g
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
200.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Sådan gør du
-
Æggenudler 500.0 g
-
Bønnespirer 200.0 g
-
Pak-bok choy 600.0 g
-
Gulerødder 500.0 g
-
Radisser 400.0 g
-
Koriander, friskhakket 50.0 g
-
Komchibase-chilisauce 50.0 g
Tilberedning
-
Sådan gør du
- Kog ægnudlerne ifølge pakkens instruktioner.
- Skær pak choyen i mindre stykker.
- Blanchér pak choy og bønnespirer.
- Høvl/skær gulerødder og radiser i grove skiver.
- Hak korianderen.
- Bland kimchibasen og HELLMANN’S Citrus Vinaigrette til en dressing.
- Vend alle salatingredienserne i, og bland salaten grundigt.