+

Rødbederne

  • rødbede 1200 g
  • Salt, groft 500 g

Saucen

Kyllingen

Spinaten

  • Gedeost hård 200 g
  1. Rødbederne

    • Skyl og vask rødberne godt.
    • Tag en bradepande og hæld den grove salt ud i et tyndt lag og læg de vaskede rødbeder der på.
    • Bag rødebederne ved 160 grader til de er møre, skræl dem og skær dem i mindre stykker.
  2. Saucen

    • Hak skalotterne fint sammen med hvidløg og timianen og steg det i lidt Milda 100 %.
    • Hæld hvidvinen på og reducer med 50 %.
    • Tilsæt Knorr Professionel kyllingefond og reducer saucen til den er kraftig,smag til med salt og peber.
    • Riv skallen af citronerne og tag filetterne ud.
    • Skær citronfiletterne i små stykker og mariner dem med sukker og salt.
    • Brun smørret i en kasserolle.
    • Bland den kraftige kyllingesauce,de marinerede citroner og det brunede smør til en vinaigrette inden servering.
  3. Kyllingen

    • Kyllingen udbenes og krydres med revet hvidløg,hakket persille,salt og peber.
    • Kyllingen og urterne brunes i Milda 100% flydende stege i en stegepande.
    • Tilsæt kyllingevinaigretten i stegepanden,rør den sammen og den er klar til servering.
  4. Spinaten

    • Skyl spinatten og riv den i grove stykker.
    • Skær skalotteløgene i fine ringe.
    • Sauter spinatten og løgene hurtigt sammen og krydr med salt og peber.
    • Anret kyllingen,rødbederne,spinaten med vinaigretten og riv osten udover retten ved serveringen.

+