+

Kylling Moabr fra Congo

  1. Kylling Moabr fra Congo

    Metodik

    1. Bland vand med Knorr Hønsebouillon i en stor gryde. Hak løg og skær citron i skiver.

    2. Kom løg, citron, salt og den hele kylling op i gryden med bouillonen, og lad det koge i 20 minutter. Lad herefter kyllingen dryppe af, og bouillonen koge ind.

    3. Hak peberfrugt og forårsløg fint. De grønne løgtoppe fra forårsløgene hakkes også, men lægges til side.

    4. Skær kyllingen i stykker, og svits den i Milda flydende stege 100%, til skindet bliver gyldent. Tilsæt grøntsagerne sammen med tomatpuré og Knorr Tomatino, og 5 dl af den indkogte bouillon. Rør rundt, og lad retten simre under låg i ca. 30 minutter.

    5. Kog risene efter anvisningen på emballagen.

    6. De hakkede grønne forårsløgstoppe samt jordnøddesmørret kommes i gryden med kyllingestykkerne, og der røres rundt.

    7. Serveres med brune ris.

+