Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Kylling Picadillo i majstortillas

  • Løg, finthakket 550.0 g
  • Peberfrugt, rød, i tern 270.0 g
  • Hvidkål, strimlet 550.0 g
  • Gulerod, tern 270.0 g
  • Grønne sojabønner, frosne 270.0 g
  • Kyllinge fars 550.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 80.0 ml
  • Laurbærblad 5.0 stk.
  • Tørret timian 4.0 g
  • Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L 100.0 ml
  • salt 4.0 g
  • Peber, sort 1.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 275.0 g
  • Ketchup tomat 75.0 g
  • Ost, 45+, revet 200.0 g
  • Tortillas pandekager 20.0 stk.
  1. Kylling Picadillo i majstortillas

    • Bland løg, peberfrugt, hvidkål, gulerod og edamamebønner groft i en foodprocessor.
    • Ved moderat varme: Steg kyllingefarsen med de blandede grøntsager i 2 minutter i Milda Flydende Stege 100%.
    • Tilsæt laurbærblade, timian, Knorr Kyllingfond og peber.
    • Steg videre i ca. 3 minutter indtil kyllingefarsen ikke længere er rosa.
    • Tilsæt Knorr Tomatino og ketchup. Læg låg på, sænk temperaturen og lad det simre i 15-20 minutter. Fjerne låget og lad det fortsat simre i 2-3 minutter til væsken er tyknet. Fjern laurbærbladene.
    • Fyld tortillasene med ost og gratinér dem i ovnen.
    • Serveres med guacamole, Salsa Casera og crème fraiche.