Menu

Ingredienser

+

Kylling Picadillo i majstortillas

Tilberedning

  1. Kylling Picadillo i majstortillas

    • Bland løg, peberfrugt, hvidkål, gulerod og edamamebønner groft i en foodprocessor.
    • Ved moderat varme: Steg kyllingefarsen med de blandede grøntsager i 2 minutter i rapsolie.
    • Tilsæt laurbærblade, timian, Knorr Kyllingfond og peber.
    • Steg videre i ca. 3 minutter indtil kyllingefarsen ikke længere er rosa.
    • Tilsæt Knorr Tomatino og Hellmann´s Ketchup. Læg låg på, sænk temperaturen og lad det simre i 15-20 minutter. Fjerne låget og lad det fortsat simre i 2-3 minutter til væsken er tyknet. Fjern laurbærbladene.
    • Fyld tortillasene med ost og gratinér dem i ovnen.
    • Serveres med guacamole, Salsa Casera og crème fraiche.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu