+

Kylling Picadillo i majstortillas

  1. Kylling Picadillo i majstortillas

    1. Bland løg, peberfrugt, hvidkål, gulerod og edamamebønner groft i en foodprocessor.
    2. Ved moderat varme: Steg kyllingefarsen med de blandede grøntsager i 2 minutter i Milda Flydende Stege 100%.
    3. Tilsæt laurbærblade, timian, Knorr Kyllingfond og peber.
    4. Steg videre i ca. 3 minutter indtil kyllingefarsen ikke længere er rosa.
    5. Tilsæt Knorr Tomatino og ketchup. Læg låg på, sænk temperaturen og lad det simre i 15-20 minutter. Fjerne låget og lad det fortsat simre i 2-3 minutter til væsken er tyknet. Fjern laurbærbladene.
    6. Fyld tortillasene med ost og gratinér dem i ovnen.
    7. Serveres med guacamole, Salsa Casera og crème fraiche.

+