Kylling Picadillo i majstortilias
Denne ret er fra Guatemala. Picadillo betyder ”hakket blanding”. Retten findes i hele Sydamerika i forskellige versioner. Picadillo kan også laves med oksekød i stedet for kylling. Bruger du oksekød kan du erstatte tørret timian med paprika, spidskommen og Knorr Krydderpasta Hvidløg. Fyldet kan også bruges i den Sydamerikanske Empanadas.

Ingredienser
Kylling Picadillo i majstortillas
-
Løg, finthakket 550.0 g
-
Peberfrugt, rød, i tern 270.0 g
-
Hvidkål, strimlet 550.0 g
-
Gulerod, tern 270.0 g
-
Grønne sojabønner, frosne 270.0 g
-
Kyllinge fars 550.0 g
-
rapsolie 80.0 ml
-
Laurbærblad 5.0 stk.
-
Tørret timian 4.0 g
-
salt 4.0 g
-
Peber, sort 1.0 g
-
Ost, 45+, revet 200.0 g
-
Tortillas pandekager 20.0 stk.
Tilberedning
-
Kylling Picadillo i majstortillas
- Bland løg, peberfrugt, hvidkål, gulerod og edamamebønner groft i en foodprocessor.
- Ved moderat varme: Steg kyllingefarsen med de blandede grøntsager i 2 minutter i rapsolie.
- Tilsæt laurbærblade, timian, Knorr Kyllingfond og peber.
- Steg videre i ca. 3 minutter indtil kyllingefarsen ikke længere er rosa.
- Tilsæt Knorr Tomatino og Hellmann´s Ketchup. Læg låg på, sænk temperaturen og lad det simre i 15-20 minutter. Fjerne låget og lad det fortsat simre i 2-3 minutter til væsken er tyknet. Fjern laurbærbladene.
- Fyld tortillasene med ost og gratinér dem i ovnen.
- Serveres med guacamole, Salsa Casera og crème fraiche.