Laksegryde
Gryderet med laks, kapers og oliven er ikke bare lækkert og giver varmen, det er også sund mad, som er let at lave. Server gerne vores gryderet med en klat aioli som en ekstra smagsforstærker.

Ingredienser
Laksegryde
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€5608.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Laksegryde
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l
/ml
100.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
45.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Porre
/g
300.0 g
0%
Bladselleri (blegselleri)
/g
200.0 g
0%
Gulerod, skiver
/g
500.0 g
0%
Smør eller margarine
/g
30.0 g
0%
Knorr Fiskebouillon, granulat 1,5 kg / 100 l
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Vand
/dl
8.0 dl
0%
Knorr Tomatino, 2 kg
/g
240.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Anis, stødt
/g
1.0 g
0%
Fennikel, stødt
/g
1.0 g
0%
Spidskommen, stødt
/g
1.0 g
0%
Laksefilet, uden ben og skind
/kg
1.0 kg
0%
Oliven, sorte, udstenet
/g
100.0 g
0%
Kapers
/g
80.0 g
0%
Persille, hakket
/g
20.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Laksegryde
-
Porre 300.0 g
-
Bladselleri (blegselleri) 200.0 g
-
Gulerod, skiver 500.0 g
-
Smør eller margarine 30.0 g
-
Vand 8.0 dl
-
Anis, stødt 1.0 g
-
Fennikel, stødt 1.0 g
-
Spidskommen, stødt 1.0 g
-
Laksefilet, uden ben og skind 1.0 kg
-
Oliven, sorte, udstenet 100.0 g
-
Kapers 80.0 g
-
Persille, hakket 20.0 g
Tilberedning
-
Laksegryde
- Bland Real mayo og Hvidløgspurétil aioli.
- Rengør og skyl grøntsagerne. Riv porre og selleri, gulerødder skæres i skiver.
- Steg grøntsagerne i smør eller margarine.
- Tilsæt krydderiblanding, Knorr Professional hvidløgspuré, Knorr Tomatino, bouillon og vand. Lad simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
- Skær skindet af laksen og del fileten i tern (ca. 3 x 3 cm). Tilsæt laksen i gryden og lad simre i yderligere 5 minutter.
- Tilsæt oliven og kapers.
- Serveres med hakket persille, aioli eller laktosefri yogurt og friskkogte perlebyg.