Menu

Ingredienser

+

Laksegryde


Gryderet med laks, kapers og oliven er ikke bare lækkert og giver varmen, det er også sund mad, som er let at lave. Server gerne vores gryderet med en klat aioli som en ekstra smagsforstærker.

...

Tilberedning

  1. Laksegryde

    • Bland Real mayo og Hvidløgspurétil aioli.
    • Rengør og skyl grøntsagerne. Riv porre og selleri, gulerødder skæres i skiver.
    • Steg grøntsagerne i smør eller margarine.
    • Tilsæt krydderiblanding, Knorr Professional hvidløgspuré, Knorr Tomatino, bouillon og vand. Lad simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
    • Skær skindet af laksen og del fileten i tern (ca. 3 x 3 cm). Tilsæt laksen i gryden og lad simre i yderligere 5 minutter.
    • Tilsæt oliven og kapers.
    • Serveres med hakket persille, aioli eller laktosefri yogurt og friskkogte perlebyg.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu