Ingredienser
Laksegryde
-
Porre 300.0 g
-
Bladselleri (blegselleri) 200.0 g
-
Gulerod, skiver 500.0 g
-
Smør eller margarine 30.0 g
-
Vand 8.0 dl
-
Anis, stødt 1.0 g
-
Fennikel, stødt 1.0 g
-
Spidskommen, stødt 1.0 g
-
Laksefilet, uden ben og skind 1.0 kg
-
Oliven, sorte, udstenet 100.0 g
-
Kapers 80.0 g
-
Persille, hakket 20.0 g
Tilberedning
-
Laksegryde
- Bland Real mayo og Hvidløgspurétil aioli.
- Rengør og skyl grøntsagerne. Riv porre og selleri, gulerødder skæres i skiver.
- Steg grøntsagerne i smør eller margarine.
- Tilsæt krydderiblanding, Knorr Professional hvidløgspuré, Knorr Tomatino, bouillon og vand. Lad simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
- Skær skindet af laksen og del fileten i tern (ca. 3 x 3 cm). Tilsæt laksen i gryden og lad simre i yderligere 5 minutter.
- Tilsæt oliven og kapers.
- Serveres med hakket persille, aioli eller laktosefri yogurt og friskkogte perlebyg.