Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Laksegryde

  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 45.0 g
  • Porre 300.0 g
  • Bladselleri (blegselleri) 200.0 g
  • Gulerod, skiver 500.0 g
  • Milda Flydende Stege 80% 2,5 l 30.0 ml
  • Knorr Fiskebouillon, granulat 1,5 kg / 100 l 30.0 g
  • Vand 8.0 dl
  • Knorr Tomatino, 2 kg 240.0 g
  • Anis, stødt 1.0 g
  • Fennikel, stødt 1.0 g
  • Spidskommen, stødt 1.0 g
  • Laksefilet, uden ben og skind 1.0 kg
  • Oliven, sorte, udstenet 100.0 g
  • Kapers 80.0 g
  • Persille, hakket 20.0 g
  1. Laksegryde

    • Bland Real mayo og Hvidløgspurétil aioli.
    • Rengør og skyl grøntsagerne. Riv porre og selleri, gulerødder skæres i skiver.
    • Steg grøntsagerne i milda flydende mælkefri.
    • Tilsæt krydderiblanding, Knorr Professional hvidløgspuré, Knorr Tomatino, bouillon og vand. Lad simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
    • Skær skindet af laksen og del fileten i tern (ca. 3 x 3 cm). Tilsæt laksen i gryden og lad simre i yderligere 5 minutter.
    • Tilsæt oliven og kapers.
    • Serveres med hakket persille, aioli eller laktosefri yogurt og friskkogte perlebyg.