+

Lammeburgeren

  • lammefars 1250 g
  • Knorr Fraiche 24% 250 ml
  • Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 60 g
  • Peber, sort 2 g
  • salt 18 g
  • Mynte tørret 2 g

Jajeek

Servering

  • Rødløg, fine skiver 100 g
  • Icebergsalat, snittet 100 g
  • Persille, bredbladet 20 g
  • Mynte, frisk 20 g
  • Burgerboller Div 10 stk.
  1. Lammeburgeren

    Bland alle ingredienser i en skål til en jævn masse.

    Form 200 g bøffer på bagepladen, lad dem stå på køl i en time eller hele natten.

    Smør bøfferne med olie og grill dem hurtigt på begge sider.

    Bag bøfferne under plastfolie i ovnen på 65 grader til et stegetermometer viser 58 grader.

  2. Jajeek

    Riv agurken, tilsæt lidt salt. Lad det dryppe af i et dørslag i en time eller hele natten. Pres den revne agurk helt tør og bland den med Hellmann's Mayonnaise, hvidløgspuré og citronsaft. Smag til med peber. Opbevar den koldt.
  3. Servering

    Varm burgerbollerne op. Fyld burgerne og server.
+