Ingredienser
Lammeburgeren
-
lammefars 1250.0 g
-
Knorr Fraiche 24% 250.0 ml
-
Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 60.0 g
-
Peber, sort 2.0 g
-
salt 18.0 g
-
Mynte tørret 2.0 g
Jajeek
-
Agurk 350.0 g
-
Flage salt/havsalt
-
Citronsaft, friskpresset 10.0 g
-
Peber, sort 1.0 g
Servering
-
Rødløg, fine skiver 100.0 g
-
Icebergsalat, snittet 100.0 g
-
Persille, bredbladet 20.0 g
-
Mynte, frisk 20.0 g
-
Burgerboller Div 10.0 stk.
Tilberedning
-
Lammeburgeren
Bland alle ingredienser i en skål til en jævn masse.
Form 200 g bøffer på bagepladen, lad dem stå på køl i en time eller hele natten.
Smør bøfferne med olie og grill dem hurtigt på begge sider.
Bag bøfferne under plastfolie i ovnen på 65 grader til et stegetermometer viser 58 grader.
-
Jajeek
Riv agurken, tilsæt lidt salt. Lad det dryppe af i et dørslag i en time eller hele natten. Pres den revne agurk helt tør og bland den med Hellmann's Mayonnaise, hvidløgspuré og citronsaft. Smag til med peber. Opbevar den koldt. -
Servering
Varm burgerbollerne op. Fyld burgerne og server.