Menu
+

Lammeburgeren

  • lammefars 1250.0 g
  • Creme Fraiche 250.0 ml
  • Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 60.0 g
  • Peber, sort 2.0 g
  • salt 18.0 g
  • Mynte tørret 2.0 g

Jajeek

Servering

  • Rødløg, fine skiver 100.0 g
  • Icebergsalat, snittet 100.0 g
  • Persille, bredbladet 20.0 g
  • Mynte, frisk 20.0 g
  • Burgerboller Div 10.0 stk.
  1. Lammeburgeren

    • Bland alle ingredienser i en skål til en jævn masse.
    • Form 200 g bøffer på bagepladen, lad dem stå på køl i en time eller hele natten.
    • Smør bøfferne med olie og grill dem hurtigt på begge sider.
    • Bag bøfferne under plastfolie i ovnen på 65 grader til et stegetermometer viser 58 grader.
  2. Jajeek

    • Riv agurken, tilsæt lidt salt. Lad det dryppe af i et dørslag i en time eller hele natten. Pres den revne agurk helt tør og bland den med Hellmann's Mayonnaise, hvidløgspuré og citronsaft. Smag til med peber. Opbevar den koldt.
  3. Servering

    • Varm burgerbollerne op. Fyld burgerne og server.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu