1. Kødbollerne

    • Kog vand og tilsæt knust boghvede, sluk for varmen og lad boghveden stå i 20 minutter.

    • Bland det hakkede lammekød, boghvede, citronskal, mynte, Knorr Hvidløg krydderipuré, og Knorr Flydende Koncentreret Løgfond til en jævn fars, smag til med salt. Rul små kugler af hakket kød (som en femkrone) og anbring disse i et almindeligt, smurt ovnfast fad. Steg kødbollerne i ovnen ved 190°C i 15 minutter.

    • Dæk alternativt kødbollerne med Kormasauce (uden at forstege bollerne i ovnen), og bag dem færdig i ovnen ved 175°C i 20 minutter. Fyld med vand, hvis nødvendigt.

  2. Saucen

    • Brun Knorr Indisk Korma pasta og hakket ingefær i Milda flydende stege 100% et par minutter.
      Tilsæt Knorr Tomatino, vand, kokosmælk og kanelstænger,
      rør rundt og smag til med salt og peber.
      Lad saucen simre i 10 minutter.
  3. Til servering

    • Lammekødboller serveres i kormasauce
      med frisk koriander, kogt ris og eventuelt
      naan-brød, en agurkesalat og chutney på toppen.

+