Ingredienser
Lasgnefyld
-
Olivenolie 20.0 ml
-
Løg, hakket 200.0 g
-
Rødbede revet 1000.0 g
-
Tomatjuice 700.0 ml
-
Salt 5.0 g
-
Kikærter, kogt drænet vægt 400.0 g
Bechamel og samling
-
Mælk 3000.0 g
-
Salt 30.0 g
-
Peber 1.0 g
-
Gedeost 200.0 g
Tilberedning
-
Lasgnefyld
- Brun løget i olien i 10 minutter.
- Tilsæt rødbedestrimler, og brun i yderligere 5 minutter.
- Tilsæt resten af saucens ingredienser, og bring det hele i kog.
-
Bechamel og samling
- Lad mælken koge op, og tilsæt Knorr lys jævning, salt og peber. Kog op, og omrør i 5 minutter.
- Byg sammen til lasagne, og drys med gedeost på toppen.
- Bag lasagnen ved 160 C i 45 min og lad den trække i 15 minutter.