Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Lasgnefyld

  • Olivenolie 20.0 ml
  • Løg, hakket 200.0 g
  • Rødbede revet 1000.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 1300.0 g
  • Tomatjuice 700.0 ml
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 40.0 g
  • Knorr Basilikum krydderpasta 340 g 10.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Kikærter, kogt drænet vægt 400.0 g

Bechamel og samling

  • Mælk 3000.0 g
  • Salt 30.0 g
  • Peber 1.0 g
  • Gedeost 200.0 g
  • Knorr Lasagneplader
  1. Lasgnefyld

    •  Brun løget i olien i 10 minutter.
    • Tilsæt rødbedestrimler, og brun i yderligere 5 minutter.
    • Tilsæt resten af saucens ingredienser, og bring det hele i kog.
  2. Bechamel og samling

    • Lad mælken koge op, og tilsæt Knorr lys jævning, salt og peber. Kog op, og omrør i 5 minutter.
    • Byg sammen til lasagne, og drys med gedeost på toppen.
    • Bag lasagnen ved 160 C i 45 min og lad den trække i 15 minutter.