+

Rub og gris

  • Nakkekam u. spæk 2000 g
  • Paprika, Edelsüss 20 g
  • Brun farin 20 g
  • Chiliflager, tørret 5 g
  • Spidskommen, stødt 5 g
  • Sukker, rørsukker 20 g
  • Peber 2 g
  • salt 10 g

Blødbollen

BBQ vinaigrette

Coleslaw

  1. Rub og gris

    Alle ingredienser blandes til rubben og denne gnides godt ind i nakkefileten. Tilbered grisen enten som sous vide i ovn ved 90 grader i 8-10 timer eller steg den i ovnen ved 150 grader tildækket i ca. 4-5 timer.

  2. Blødbollen

    Bland alle ingredienser i en røre kedel og rør dejen til blød og elastisk konsistens. Form dejen til boller og lad dem hæve et lunt sted i 40 min lunt under klæde Bages ved 175 grader i ca. 15-20 min.

  3. BBQ vinaigrette

    Bland alle ingredienser sammen og giv det et hurtigt opkog, køles og sætte i køleskab

  4. Coleslaw

    Bland alle ingredienserne og stil coleslawen på køl i 24 timer.

+