+

Rub og gris

  • Nakkekam u. spæk 2000 g
  • Paprika, Edelsüss 20 g
  • Brun farin 20 g
  • Chiliflager, tørret 5 g
  • Spidskommen, stødt 5 g
  • Sukker, rørsukker 20 g
  • Peber 2 g
  • salt 10 g

Blødbollen

BBQ vinaigrette

Coleslaw

  1. Rub og gris

    • Alle ingredienser blandes til rubben og denne gnides godt ind i nakkefileten.
    • Tilbered grisen enten som sous vide i ovn ved 90 grader i 8-10 timer eller steg den i ovnen ved 150 grader tildækket i ca. 4-5 timer.
  2. Blødbollen

    • Bland alle ingredienser i en røre kedel og rør dejen til blød og elastisk konsistens.
    • Form dejen til boller og lad dem hæve et lunt sted i 40 min lunt under klæde Bages ved 175 grader i ca. 15-20 min.
  3. BBQ vinaigrette

    • Bland alle ingredienser sammen og giv det et hurtigt opkog, køles og sætte i køleskab
  4. Coleslaw

    • Bland alle ingredienserne og stil coleslawen på køl i 24 timer.
+