Pulled Cherry Cola BBQ-Burger
Hvad siger du til en burger, der leder tankene tilbage til de glade 80’ere, men har smag som en topmoderne genistreg? Ingredienser som cola, kirsebær, NoChicken Chunks og bearnaise-mayonnaise... Nysgerrig? Så tjek opskriften her!

Ingredienser
Pulled Cherry Cola BBQ-Burger
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
BBQ sauce




Burgeren

Ingredient name
BBQ sauce
-
Løg, finthakket 300.0 g
-
1500 Ml Coca Cola
-
400 G. Kirsebær, Frosne
-
Brun farin 50.0 g
-
60 Ml Røgaroma, Flydende
Burgeren
-
10 Pretzel-Burgerboller
-
20 Skiver Violife Cheddar
-
Løg i skiver 50.0 g
-
Rødkål 300.0 g
-
300 G. Bearnaise-Mayonnaise
Tilberedning
-
BBQ sauce
- Hak løgene fint.
- Kom Coca Cola, kirsebær, løg, Knorr-puréer og brun farin i en gryde. Kog blandingen ind, og lad den reducere til det halve.
- Tilsæt tapioka, og blend blandingen med en stavblender.
- Bring atter blandingen i kog, så tapiokastivelsen får blandingen til at tykne.
- Tilsæt rødvinseddike og røgaroma, og rør rundt.
-
Burgeren
- Flå dine TVB NoChicken Chunks i stykker ved at køre dem igennem en røremaskine.
- Steg dine TVB NoChicken Chunks i olie på en pande, indtil de er gyldenbrune og sprøde.
- Glasér dem afslutningsvis med BBQ-saucen.
- Skær bollerne i halve, og rist dem.
- Smør rigeligt med sauce på begge sider af bollen.
- Anret TVB-stykkerne på bollerne med to skiver cheddar ovenpå. Smelt osten.
- Tilsæt rå løg, syltet rødkål og bearnaise-mayonnaise.