Menu

Ingredienser

+

BBQ sauce

Burgeren

Tilberedning

  1. BBQ sauce

    • Hak løgene fint. 
    • Kom Coca Cola, kirsebær, løg, Knorr-puréer og brun farin i en gryde. Kog blandingen ind, og lad den reducere til det halve.
    • Tilsæt tapioka, og blend blandingen med en stavblender. 
    • Bring atter blandingen i kog, så tapiokastivelsen får blandingen til at tykne. 
    • Tilsæt rødvinseddike og røgaroma, og rør rundt. 
  2. Burgeren

    • Flå dine TVB NoChicken Chunks i stykker ved at køre dem igennem en røremaskine. 
    • Steg dine TVB NoChicken Chunks i olie på en pande, indtil de er gyldenbrune og sprøde. 
    • Glasér dem afslutningsvis med BBQ-saucen. 
    • Skær bollerne i halve, og rist dem. 
    • Smør rigeligt med sauce på begge sider af bollen. 
    •  Anret TVB-stykkerne på bollerne med to skiver cheddar ovenpå. Smelt osten. 
    • Tilsæt rå løg, syltet rødkål og bearnaise-mayonnaise.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu