Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Farsen

  • lammefars 1000.0 g
  • æg 1.0 stk.
  • Linser, røde 90.0 g
  • Solsikkekerner 65.0 g
  • vand 300.0 g
  • Løg, finthakket 100.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 30.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 30.0 g
  • Kanel, stødt 6.0 g
  • Spidskommen, stødt 12.0 g
  • Salt 12.0 g
  • Peber, frisk kværnet 2.0 g
  1. Farsen

    • Rør kødet sammen med æg, linser, solsikkekerner, vand, løg, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili og krydderier til en jævn fars. Læg farsen i en sprøjtepose, og sprøjt lange striber på en bageplade.
  2. Tilberedningen

    • Bages i varmluftsovn ved 160° i ca. 15 minutter. Kødet tages ud af ovnen, skæres i stænger og trækkes på spyd.
  3. Grillen

    • Grill eller steg kødet før servering, så det får en fin overflade.