Menu

Ingredienser

+

Farsen


Indflydelserne i libanesisk madlavning stammer fra det iranske køkken, omkringliggende regioner og det europæiske køkken. Der finder vi retter med østerlandske krydderier og forskellige slags nødder. I denne opskrift har vi beholdt krydderierne, men bruger linser og solsikkefrø i stedet for nødder.

...

Tilberedning

  1. Farsen

    • Rør kødet sammen med æg, linser, solsikkekerner, vand, løg, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili og krydderier til en jævn fars. Læg farsen i en sprøjtepose, og sprøjt lange striber på en bageplade.
  2. Tilberedningen

    • Bages i varmluftsovn ved 160° i ca. 15 minutter. Kødet tages ud af ovnen, skæres i stænger og trækkes på spyd.
  3. Grillen

    • Grill eller steg kødet før servering, så det får en fin overflade.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu