Libanesisk lammefarsspyd
Indflydelserne i libanesisk madlavning stammer fra det iranske køkken, omkringliggende regioner og det europæiske køkken. Der finder vi retter med østerlandske krydderier og forskellige slags nødder. I denne opskrift har vi beholdt krydderierne, men bruger linser og solsikkefrø i stedet for nødder.

Ingredienser
Libanesisk lammefarsspyd
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Farsen


Ingredient name
Farsen
-
lammefars 1000.0 g
-
æg 1.0 stk.
-
Linser, røde 90.0 g
-
Solsikkekerner 65.0 g
-
vand 300.0 g
-
Løg, finthakket 100.0 g
-
Kanel, stødt 6.0 g
-
Spidskommen, stødt 12.0 g
-
Salt 12.0 g
-
Peber, frisk kværnet 2.0 g
Tilberedning
-
Farsen
- Rør kødet sammen med æg, linser, solsikkekerner, vand, løg, Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili og krydderier til en jævn fars. Læg farsen i en sprøjtepose, og sprøjt lange striber på en bageplade.
-
Tilberedningen
- Bages i varmluftsovn ved 160° i ca. 15 minutter. Kødet tages ud af ovnen, skæres i stænger og trækkes på spyd.
-
Grillen
- Grill eller steg kødet før servering, så det får en fin overflade.