Menu
+

Det grønne

  • Gulerødder 200.0 g
  • Champignon 500.0 g
  • Selleri, (knoldselleri) 350.0 g
  • Løg 225.0 g

Linserne og farsen

Loafen

Saucen

  1. Det grønne

    • Skræl gulerødder, knoldselleri og løg, og riv det hele groft sammen med champignonerne. Steg væsken bort fra de revne ingredienser.
  2. Linserne og farsen

    • Kog linserne i henhold til pakkens instruktioner. Blend alle ingredienserne bortset fra ketchup og æblecider i en blender/foodprocessor. Hæld dejen i en smurt form
  3. Loafen

    • Bland Hellmann´s Ketchup og Maille Æblecidereddike.
    • Tag halvdelen af ​​ketchupblandingen, og pensl den på overfladen af linsebrødet.
    • Bag det i ovnen ved 190 grader i 30 minutter.
    • Pensl resten af ketchupblandingen på, skru ned til 145 grader, og fortsæt bagningen i 20 minutter.
  4. Saucen

    • Bland vand, mælk, fløde, gelé, KNORR Brun Kalvefond, koncentreret og salt i en gryde. Bring det i kog, og rør MAIZENA Økologisk Majsstivelse i.
    • Server linsebrødet med kartoffelmos, tyttebær og syltede agurker
    • Ønskes en vegetarisk sauce så erstattes kalvefonden med grønsagsfond.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu