Linsebrød med flødesauce
Farsbrød uden kødfars. Brødet er vegetarisk, og ønsker man, at saucen er det samme, udskiftes bouillonen.

Ingredienser
Linsebrød med flødesauce
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1575.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Det grønne
Gulerødder
/g
200.0 g
0%
Champignon
/g
500.0 g
0%
Selleri, (knoldselleri)
/g
350.0 g
0%
Løg
/g
225.0 g
0%
Linserne og farsen
Linser, grønne, tørrede
/g
200.0 g
0%
Tomatpure, koncentreret
/g
5.0 g
0%
Havregryn
/g
100.0 g
0%
Knorr Timian krydderpasta 340 g
/g
15.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L
/ml
5.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ost, 45+, revet
/g
100.0 g
0%
æg
/stk.
2.0 stk.
0%
salt
/g
25.0 g
0%
Loafen
Hellmann's Ketchup 5 kg
/g
30.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Æg og produkter på basis af æg: Nej
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/g
20.0 g
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Saucen
Vand
/ml
150.0 ml
0%
Sødmælk
/ml
150.0 ml
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
150.0 ml
0%
Ribsgele
/g
20.0 g
0%
Knorr, Koncentreret kalvefond, 1L
/ml
20.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Maizena Økologisk majsstivelse 2,5 kg
/g
25.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Det grønne
-
Gulerødder 200.0 g
-
Champignon 500.0 g
-
Selleri, (knoldselleri) 350.0 g
-
Løg 225.0 g
Linserne og farsen
-
Linser, grønne, tørrede 200.0 g
-
Tomatpure, koncentreret 5.0 g
-
Havregryn 100.0 g
-
Ost, 45+, revet 100.0 g
-
æg 2.0 stk.
-
salt 25.0 g
Loafen
Saucen
-
Vand 150.0 ml
-
Sødmælk 150.0 ml
-
Fløde eller flødealternativ 150.0 ml
-
Ribsgele 20.0 g
Tilberedning
-
Det grønne
- Skræl gulerødder, knoldselleri og løg, og riv det hele groft sammen med champignonerne. Steg væsken bort fra de revne ingredienser.
-
Linserne og farsen
- Kog linserne i henhold til pakkens instruktioner. Blend alle ingredienserne bortset fra ketchup og æblecider i en blender/foodprocessor. Hæld dejen i en smurt form
-
Loafen
- Bland Hellmann´s Ketchup og Maille Æblecidereddike.
- Tag halvdelen af ketchupblandingen, og pensl den på overfladen af linsebrødet.
- Bag det i ovnen ved 190 grader i 30 minutter.
- Pensl resten af ketchupblandingen på, skru ned til 145 grader, og fortsæt bagningen i 20 minutter.
-
Saucen
- Bland vand, mælk, fløde, gelé, KNORR Brun Kalvefond, koncentreret og salt i en gryde. Bring det i kog, og rør MAIZENA Økologisk Majsstivelse i.
- Server linsebrødet med kartoffelmos, tyttebær og syltede agurker
- Ønskes en vegetarisk sauce så erstattes kalvefonden med grønsagsfond.