Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Det grønne

  • Gulerødder 200.0 g
  • Champignon 500.0 g
  • Selleri, (knoldselleri) 350.0 g
  • Løg 225.0 g

Linserne og farsen

Loafen

Saucen

Tilberedning

  1. Det grønne

    • Skræl gulerødder, knoldselleri og løg, og riv det hele groft sammen med champignonerne. Steg væsken bort fra de revne ingredienser.
  2. Linserne og farsen

    • Kog linserne i henhold til pakkens instruktioner. Blend alle ingredienserne bortset fra ketchup og æblecider i en blender/foodprocessor. Hæld dejen i en smurt form
  3. Loafen

    • Bland Hellmann´s Ketchup og Maille Æblecidereddike.
    • Tag halvdelen af ​​ketchupblandingen, og pensl den på overfladen af linsebrødet.
    • Bag det i ovnen ved 190 grader i 30 minutter.
    • Pensl resten af ketchupblandingen på, skru ned til 145 grader, og fortsæt bagningen i 20 minutter.
  4. Saucen

    • Bland vand, mælk, fløde, gelé, KNORR Brun Kalvefond, koncentreret og salt i en gryde. Bring det i kog, og rør MAIZENA Økologisk Majsstivelse i.
    • Server linsebrødet med kartoffelmos, tyttebær og syltede agurker
    • Ønskes en vegetarisk sauce så erstattes kalvefonden med grønsagsfond.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu