Menu

Ingredienser

+

Linserne

Spelten

  • Speltkerner 150.0 g

Baconen

  • Bacon, små tern 150.0 g

Garnering og servering

  • Blegselleri, små tern 250.0 g
  • Løg, finthakket 50.0 g
  • Løg, forårsløg, skåret på skrå 100.0 g
  • Persille, hakket 10.0 g
  • Græskarkerner 50.0 g

En god salat med linser og spelt, smagt til med Cider Sherry vinaigrette

– og røget bacon. Denne blandes med blegselleri, æble, forårsløg og persille.

...

Tilberedning

  1. Linserne

    • Vask og kog linserne i saltet vand indtil de er møre, men ikke overkogte, cirka 15 minutter.
    • Hæld vandet fra og læg linserne i en skål, tilsæt 100 ml HELLMANN’S Citrus Vinaigrette til de nykogte linser, Smag til med salt og peber. Lad afkøle.

  2. Spelten

    • Lad spelten udbløde natten over
    • Vask og kog spelt i letsaltet vand omkring 20 minutter. Hæld vandet fra.
  3. Baconen

    • Steg hakket bacon og hæld det overskydende fedt fra.

  4. Garnering og servering

    • Bland linser og spelt med blegselleri, persille, rødløg, forårsløg, æble og 50 ml HELLMANN’S Citrus Vinaigrette, smag til med salt og peber.Top med bacon og ristede græskarkerner.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu