Linsesalat med spelt og æble
En god salat med linser og spelt, smagt til med Cider Sherry vinaigrette
– og røget bacon. Denne blandes med blegselleri, æble, forårsløg og persille.

Ingredienser
Linserne
-
Linser, grønne, tørrede 400 g
Spelten
-
Speltkerner 150 g
Baconen
-
Bacon, små tern 150 g
Garnering og servering
-
Blegselleri, små tern 250 g
-
Løg, finthakket 50 g
-
Løg, forårsløg, skåret på skrå 100 g
-
Persille, hakket 10 g
-
Græskarkerner 50 g
Tilberedning
-
Linserne
- Vask og kog linserne i saltet vand indtil de er møre, men ikke overkogte, cirka 15 minutter.
-
Hæld vandet fra og læg linserne i en skål, tilsæt 100 ml HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette til de nykogte linser, Smag til med salt og peber. Lad afkøle.
-
Spelten
- Lad spelten udbløde natten over
- Vask og kog spelt i letsaltet vand omkring 20 minutter. Hæld vandet fra.
-
Baconen
-
Steg hakket bacon og hæld det overskydende fedt fra.
-
-
Garnering og servering
-
Bland linser og spelt med blegselleri, persille, rødløg, forårsløg, æble og 50 ml HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette, smag til med salt og peber.Top med bacon og ristede græskarkerner.
-