+

Linserne

Spelten

  • Speltkerner 150 g

Baconen

  • Bacon, små tern 150 g

Garnering og servering

  • Blegselleri, små tern 250 g
  • Løg, finthakket 50 g
  • Løg, forårsløg, skåret på skrå 100 g
  • Persille, hakket 10 g
  • Græskarkerner 50 g
  1. Linserne

    • Vask og kog linserne i saltet vand indtil de er møre, men ikke overkogte, cirka 15 minutter.
    • Hæld vandet fra og læg linserne i en skål, tilsæt 100 ml HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette til de nykogte linser, Smag til med salt og peber. Lad afkøle.

  2. Spelten

    • Lad spelten udbløde natten over
    • Vask og kog spelt i letsaltet vand omkring 20 minutter. Hæld vandet fra.
  3. Baconen

    • Steg hakket bacon og hæld det overskydende fedt fra.

  4. Garnering og servering

    • Bland linser og spelt med blegselleri, persille, rødløg, forårsløg, æble og 50 ml HELLMANN’S Cider Sherry Vinegar Vinaigrette, smag til med salt og peber.Top med bacon og ristede græskarkerner.

+