Mini-donuts med kardemomme og luftig mandelskum
Disse saftige kardemomme-donuts er uimodståelige og er gode hver gang! Hemmeligheden? HELLMANN`S ægte mayonnaise, og lad donuts hvile, indtil de er meget luftige, inden de frituresteges.

Ingredienser
Mini-donuts med kardemomme og luftig mandelskum
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€50.4
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Flødeskum med mandler
Sødmælk
/g
75.0 g
0%
Mandel
/g
150.0 g
0%
Mandel, bitre
/stk.
1.0 stk.
0%
Kardemomme, friskmalet
/g
2.0 g
0%
Vaniljesukker
/g
2.0 g
0%
Sukker, stødt melis
/g
45.0 g
0%
Fløde 38%
/dl
3.0 dl
0%
Till dejen
Sødmælk
/g
110.0 g
0%
Gær
/g
10.0 g
0%
Sukker, stødt melis
/g
40.0 g
0%
Hellmann´s Real Mayonnaise 10 kg
/g
60.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø: Nej
Kardemomme
/g
4.0 g
0%
Vaniljesukker
/g
4.0 g
0%
Bagepulver
/kg
0.0 kg
0%
Hvedemel
/g
225.0 g
0%
Olie, til friturestegning
/g
0.0 g
0%
Flormelis og kanel til servering
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Flødeskum med mandler
-
Sødmælk 75.0 g
-
Mandel 150.0 g
-
Mandel, bitre 1.0 stk.
-
Kardemomme, friskmalet 2.0 g
-
Vaniljesukker 2.0 g
-
Sukker, stødt melis 45.0 g
-
Fløde 38% 3.0 dl
Till dejen
-
Sødmælk 110.0 g
-
Gær 10.0 g
-
Sukker, stødt melis 40.0 g
-
Kardemomme 4.0 g
-
Vaniljesukker 4.0 g
-
Bagepulver
-
Hvedemel 225.0 g
-
Olie, til friturestegning
-
Flormelis og kanel til servering
Tilberedning
-
Flødeskum med mandler
- Mix mandler og sukker jævnt i en blender, og tilsæt mælk, kardemomme og vaniljesukker til den blendede mandelmasse. Pisk fløden let og luftig, tilsæt mandelmassen og fortsæt med at piske til en fast blank skum. Opbevares på køl.
-
Till dejen
- Gæren opløses i mælken og der tilsættes sukker, HELLMANN´S ægte mayonnaise og friskmalet kardemomme.Bland mel, bagepulver og vaniljesukker, og tilsæt det gradvist under omrøring. Arbejd dejen sammen med dejkrogen i 15 minutter, indtil den er glat og blank. Lad den hvile under et viskestykke i 15 minutter.
- Del/form dejen til 16 lige store boller, og læg dem på en let melet bageplade. Lad bollerne hvile i 2,5 - 3 timer.
- Varm olien op til 180 C, og frituresteg et par stykker ad gangen, indtil de er gyldne, ca. 2 minutter på hver side, og vend dem med en hulske. Overfør donuts til en rist eller papir, og lad dem køle af.
- Skær toppen af og fyld den med pisket mandelcreme, kom låg på og drys med flormelis og kanel. Server med det samme.