Menu

Ingredienser

+

Flødeskum med mandler

  • Sødmælk 75.0 g
  • Mandel 150.0 g
  • Mandel, bitre 1.0 stk.
  • Kardemomme, friskmalet 2.0 g
  • Vaniljesukker 2.0 g
  • Sukker, stødt melis 45.0 g
  • Fløde 38% 3.0 dl

Till dejen

Tilberedning

  1. Flødeskum med mandler

    • Mix mandler og sukker jævnt i en blender, og tilsæt mælk, kardemomme og vaniljesukker til den blendede mandelmasse. Pisk fløden let og luftig, tilsæt mandelmassen og fortsæt med at piske til en fast blank skum. Opbevares på køl.
  2. Till dejen

    • Gæren opløses i mælken og der tilsættes sukker, HELLMANN´S ægte mayonnaise og friskmalet kardemomme.Bland mel, bagepulver og vaniljesukker, og tilsæt det gradvist under omrøring. Arbejd dejen sammen med dejkrogen i 15 minutter, indtil den er glat og blank. Lad den hvile under et viskestykke i 15 minutter.
    • Del/form dejen til 16 lige store boller, og læg dem på en let melet bageplade. Lad bollerne hvile i 2,5 - 3 timer. 
    • Varm olien op til 180 C, og frituresteg et par stykker ad gangen, indtil de er gyldne, ca. 2 minutter på hver side, og vend dem med en hulske. Overfør donuts til en rist eller papir, og lad dem køle af. 
    • Skær toppen af og fyld den med pisket mandelcreme, kom låg på og drys med flormelis og kanel. Server med det samme.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu