Chokoladekage, karamelmousse og havtorn
Når chokoladekagen skal løftes til næste niveau. Lav nemt en karamelmousse med hjælp fra vores produkter fra Carte d'Or.

Ingredienser
Chokoladekage, karamelmousse og havtorn
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€3550.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Chokoladekage
Chokolade, mørk
/g
250.0 g
0%
Smør
/g
240.0 g
0%
æg
/stk.
5.0 stk.
0%
Sukker
/g
250.0 g
0%
MAIZENA Majsstivelse 2,5 kg
/g
100.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Bagepulver
/g
5.0 g
0%
Karamelmousse
Carte d´Or Karamel Topping 1 kg
/ml
200.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sødmælk
/ml
450.0 ml
0%
Carte d´Or Basismousse 1 x 1,8 kg / 1 x 16 l
/g
180.0 g
0%
salt
/g
2.0 g
0%
Havtorn
15ml Havtornsaft
/
0.0
0%
Appelsinjuice, konc.
/ml
30.0 ml
0%
Sukker
/g
15.0 g
0%
Knorr Texture Gelatine
/g
5.0 g
0%
Tuile
Æggehvide
/g
50.0 g
0%
Sukker
/g
90.0 g
0%
Smør
/g
60.0 g
0%
MAIZENA Majsstivelse 2,5 kg
/g
60.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Chokoladekage
-
Chokolade, mørk 250.0 g
-
Smør 240.0 g
-
æg 5.0 stk.
-
Sukker 250.0 g
-
Bagepulver 5.0 g
Karamelmousse
-
Sødmælk 450.0 ml
-
Carte d´Or Basismousse 1 x 1,8 kg / 1 x 16 l 180.0 g
-
salt 2.0 g
Havtorn
-
15ml Havtornsaft
-
Appelsinjuice, konc. 30.0 ml
-
Sukker 15.0 g
-
Knorr Texture Gelatine 5.0 g
Tuile
-
Æggehvide 50.0 g
-
Sukker 90.0 g
-
Smør 60.0 g
Tilberedning
-
Chokoladekage
- Smelt smørret med chokoladen.
- Pisk æg og sukker sammen. Tilsæt de tørre ingredienser til ægge-/sukkerblandingen. Rør smør og chokolade i.
- Flyd massen i en 1/1 GN-bakke og bag ved 170 grader i 20 minutter. Køl af.
- Sæt kagen i køleskabet inden servering.
-
Karamelmousse
- Smelt karamellen sammen med 100 ml mælk. Når det er smeltet, hældes resten af mælken i karamelblandingen.
- Bland moussebasen og salt i en foodprocessor, og tilsæt karamel-/mælkeblandingen. Rør langsomt de første 5 minutter, og afslut med 10 minutter ved høj hastighed.
-
Havtorn
- Kog saften og sukkeret op, indtil sukkeret er opløst. Tilsæt Knorr Texture Gelatine-pulver, og bring blandingen i kog. Køl af.
- Blend blokken glat i en blender. Fjern bobler ved hjælp af en vakuumforsegler.
-
Tuile
- Pisk æggehvider fra tre æg og sukkeret let.
- Tilsæt det smeltede smør til blandingen. Tilsæt til sidst stivelsen.
- Lad blandingen køle af i køleskabet i mindst 4 timer.
- Bag i en bladform ved 180 grader i 6 minutter.