Menu

Ingredienser

+

Tilberedning

Paprikadip


Mutabak er klassisk streetfood som stammer fra det sydlige Saudi Arabien og betyder ”foldet”. Dejen laves af fin sigtet hvedemel, lidt salt, rørt med ghee (klaret smør) eller olie og til sidst vand. Dejen æltes blød og hviler i 10 min hvorefter den strækkes til en tynd pandekage. Så kommes der fyld på, som kan bestå af hvad som helst der er tilgængeligt på det lokale marked og bages på en varm pande eller i en meget varm ovn. Serveres med forskellige former for yoghurt. Mange steder bruges filodej som alternativ til at bage selv.

...

Tilberedning

  1. Tilberedning

    • Skær kyllingen i fine stykker og steg dem i rigeligt olie i en gryde sammen med de hakkede løg.
    • Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Røget chili, spidskommen, Knorr Kyllingfond samt Knorr Pronto.
    • Lad det simre under låg under regelmæssig omrøring til kyllingen er mør. Køl massen af.
    • Rør hytteost og hakket persille i massen.
    • Læg fyldet på filodejen (lav 5 pakker i alt) og fold dejen flere gange til en firkantet pakke.
    • Steg pakken på en pande i olie eller steg densprød i ovnen, og server den straks med den iskolde cremede dip
  2. Paprikadip

    • Alle ingredienser blandes sammen og køles ned
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu