Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Tilberedning

  • Filodej 5.0 stk.
  • Bryst af majskylling 1500.0 g
  • hytteost, (hytteret) 20+ 200.0 g
  • Persille, hakket 50.0 g
  • Pronto tomatino 500.0 ml
  • Spidskommen, stødt 5.0 g
  • Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L 25.0 ml
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 20.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 40.0 g
  • Løg, finthakket 100.0 g

Paprikadip

  • Knorr Fraiche 24% 200.0 ml
  • Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g 40.0 g
  • Græsk yoghurt/yoghurt naturel 200.0 ml
  • Citroner salt syltet 15.0 g
  1. Tilberedning

    • Skær kyllingen i fine stykker og steg dem i rigeligt olie i en gryde sammen med de hakkede løg.
    • Tilsæt Knorr Krydderpasta Hvidløg, Knorr Professional Krydderipuré Røget chili, spidskommen, Knorr Kyllingfond samt Knorr Tomatino Pronto.
    • Lad det simre under låg under regelmæssig omrøring til kyllingen er mør. Køl massen af.
    • Rør hytteost og hakket persille i massen.
    • Læg fyldet på filodejen (lav 5 pakker i alt) og fold dejen flere gange til en firkantet pakke.
    • Steg pakken på en pande i olie eller steg densprød i ovnen, og server den straks med den iskolde cremede dip
  2. Paprikadip

    • Alle ingredienser blandes sammen og køles ned