Menu

Ingredienser

+

Sautér

  • Rapsolie 50.0 ml
  • Løg i tern 335.0 g
  • Hvidløg revet 20.0 g
  • Bladselleri (blegselleri) 100.0 g
  • Peber, frisk kværnet 2.0 g
  • Gurkemeje 5.0 g
  • Kanel, stødt 3.0 g
  • Ingefær, frisk 3.0 g

Simre

Servering

  • Koriander, frisk, hakket 16.0 g

Tilberedning

  1. Sautér

    • Steg løgene bløde i rapsolie i ca. 5 minutter ved moderat varme indtil løgene bliver brune.
    • Skru ned for varmen og tilsæt hvidløg, selleri, peber, gurkemeje, kanel og ingefær. Sautér i et minut under konstant omrøring.
  2. Simre

    • Skru ned for varme og tilsæt linser, kikærter, safran, Knorr Tomatino og persille, og lad det simre i 15 minutter og rør rundt med jævne mellemrum.
    • Skræl græskaren, skær denne i grove tern og kom det i en gryde. Tilsæt herefter vand, Knorr Grønsagsfond og laurbærblad. Lad det simre under låg i 25 minutter.
    • Tilsæt risoni og lad det simre, indtil risonien er klar. Krydr med salt og peber.
  3. Servering

    • Serves med friskhakket koriander og en grøn salat.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu