+

Sautér

Simre

Servering

  • Koriander, frisk, hakket 16 g
  1. Sautér

    Steg løgene bløde i Milda Flydende Stege 100% i ca. 5 minutter ved moderat varme indtil løgene bliver brune. Skru ned for varmen og tilsæt hvidløg, selleri, peber, gurkemeje, kanel og ingefær. Sautér i et minut under konstant omrøring.
  2. Simre

    Skru ned for varme og tilsæt linser, kikærter, safran, Knorr Tomatino og persille, og lad det simre i 15 minutter og rør rundt med jævne mellemrum.

    Skræl græskaren, skær denne i grove tern og kom det i en gryde. Tilsæt herefter vand, Knorr Grønsagsfond og laurbærblad. Lad det simre under låg i 25 minutter. Tilsæt risoni og lad det simre, indtil risonien er klar. Krydr med salt og peber.
  3. Servering

    Serves med friskhakket koriander og en grøn salat.
+