+

Sautér

Simre

Servering

  • Koriander, frisk, hakket 16 g
  1. Sautér

    • Steg løgene bløde i Milda Flydende Stege 100% i ca. 5 minutter ved moderat varme indtil løgene bliver brune.
    • Skru ned for varmen og tilsæt hvidløg, selleri, peber, gurkemeje, kanel og ingefær. Sautér i et minut under konstant omrøring.

  2. Simre

    • Skru ned for varme og tilsæt linser, kikærter, safran, Knorr Tomatino og persille, og lad det simre i 15 minutter og rør rundt med jævne mellemrum.
    • Skræl græskaren, skær denne i grove tern og kom det i en gryde. Tilsæt herefter vand, Knorr Grønsagsfond og laurbærblad. Lad det simre under låg i 25 minutter.
    • Tilsæt risoni og lad det simre, indtil risonien er klar. Krydr med salt og peber.
  3. Servering

    • Serves med friskhakket koriander og en grøn salat.

+