Pandestegte fiskefrikadeller
Senegal har en stolt og lang fiskeri historie og denne ret er blot en i en række af skønne retter landet kan byde på. I Senegal er disse runde små fiskefrikadeller kendt som boulettes de poisson. Denne ret har både rødder i det franske og senegalesiske køkken og her danner de to harmoni.

Ingredienser
Pandestegte fiskefrikadeller
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€146.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Pandestegte fiskefrikadeller
Vand
/ml
50.0 ml
0%
Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
salt
/g
3.0 g
0%
Peber, frisk kværnet
/g
0.0 g
0%
Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram)
/g
360.0 g
0%
Toastbrød, skriver
/stk.
4.0 stk.
0%
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre)
/g
2000.0 g
0%
Persille
/g
60.0 g
0%
Hvedemel
/g
400.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
40.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Rapsolie
/ml
15.0 ml
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Pandestegte fiskefrikadeller
-
Vand 50.0 ml
-
salt 3.0 g
-
Peber, frisk kværnet
-
Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 360.0 g
-
Toastbrød, skriver 4.0 stk.
-
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 2000.0 g
-
Persille 60.0 g
-
Hvedemel 400.0 g
-
Rapsolie 15.0 ml
Tilberedning
-
Pandestegte fiskefrikadeller
- Kom vand, Knorr Professional Krydderipuré Røget chili, Knorr Professional Krydderipuré Paprika, salt, peber og halvdelen af æggene i en lille skål. Pisk det godt sammen med et piskeris.
- Læg brødet i en foodprocessor og blend dette til grov rasp. Tilsæt den resterende halvdel af æggene, fisk, persille, mel og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg og blend indtil farsen bliver fast. Form dejen til små runde frikadeller.
- Varm olien i en stor non-stick stegepande. Vend fiskefrikadellerne i mel og i den resterende æggemasse og steg dem sprøde.