Parpadelle-hønsejus med skorzonerod og sesam
”Skorzonerod er sjælden brugt, men giver så meget til en ret! Her som sprøde Chips i samarbejde med den bløde papardelle og masser frisk, cremet flavour fra Citrus og fjerkræ – den perfekte frokost ret”

Ingredienser
To do
-
Parpadelle pasta 1000.0 g
-
Vand 200.0 ml
-
Citronsaft friskpresset 100.0 ml
-
sesam ristet 50.0 g
-
Skorzonerrod, rå 300.0 g
-
Smør, saltet 50.0 g
-
Salt og peber
-
Olivenolie
Tilberedning
-
To do
- Vask og skræl skorzonerødderne og strimel dem
- Kog vand op med citronsaft og hønsebouillon – smag til med salt og peber og pisk jusen med kold smør – tilsæt de ristede sesamfrø.
- Kog parpadelle pasta al dente og vend den med lidt olivenolie og citrus jusen.
- Fritèr de strimlede skorzonèrødder til de er gyldne og sprøde.
- Anret pastaen med Jus, sprøde skorzonèrødder og friske urter.