+

Karryen

Kyllingen

  • Kylling, strimler 1000 g

Fyldet

  • Champignon 200 g
  • Bambusskud 200 g
  • Peberfrugter, blandede 200 g
  • limeblade 25 g
  • Citrongræs, tynde skiver 10 g
  • Ingefær, frisk 10 g
  • Limesaft 50 ml
  • Knorr Flydende Hønsebouillon, koncentreret 15 ml

Servering og anretning

  • Koriander, frisk, hakket 50 g
  • Thai basilikum 25 g
  1. Karryen

    • Rist forsigtigt thaikarryen i lidt olie (den må ikke tage farve). Tilsæt vand og kokosmælk og kog op. Tilsæt så Knorr Hønsebouillon, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Krydderpasta Hvidløg under omrøring.
  2. Kyllingen

    • Tilsæt kylling og lad det simre i 10 min.
  3. Fyldet

    • Tilsæt så de øvrige ingredienser og lad det simre i 5 min.
  4. Servering og anretning

    • Serveres rygende varm med kogte ris og friskhakkede koriander og Thai basilikum
+