Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Karryen

  • Rød karry 50.0 g
  • Vand 1000.0 ml
  • Kokosmælk 1000.0 ml
  • Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L 75.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g 25.0 g
  • Knorr Hvidløg krydderpasta 340 g 25.0 g

Kyllingen

  • Kylling, strimler 1000.0 g

Fyldet

  • Champignon 200.0 g
  • Bambusskud 200.0 g
  • Peberfrugter, blandede 200.0 g
  • limeblade 25.0 g
  • Citrongræs, tynde skiver 10.0 g
  • Ingefær, frisk 10.0 g
  • Limesaft 50.0 ml
  • Knorr Flydende Hønsebouillon, koncentreret 15.0 ml

Servering og anretning

  • Koriander, frisk, hakket 50.0 g
  • Thai basilikum 25.0 g
  1. Karryen

    • Rist forsigtigt thaikarryen i lidt olie (den må ikke tage farve). Tilsæt vand og kokosmælk og kog op. Tilsæt så Knorr Hønsebouillon, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Krydderpasta Hvidløg under omrøring.
  2. Kyllingen

    • Tilsæt kylling og lad det simre i 10 min.
  3. Fyldet

    • Tilsæt så de øvrige ingredienser og lad det simre i 5 min.
  4. Servering og anretning

    • Serveres rygende varm med kogte ris og friskhakkede koriander og Thai basilikum